Kate Middleton s rodinou

Portál Marca odvolávajúci sa na noviny El Nacional píše o tom, ako sa princezná Kate Middleton snažila skryť následky chemoterapie, keď sa nedávno objavila na udalosti Trooping the Colour. Stylistka Annita Ruiz a mnohí fanúšikovia si na nej všimli hneď niekoľko odlišností.

Princezná Kate Middleton sa na začiatku tohto roka priznala pred celým svetom, že bojuje so zákernou chorobou. Aktuálne podstupuje preventívnu chemoterapiu a počas tohto obdobia si želala súkromie s rodinou.

V polovici júna nás preto prekvapilo, keď sa objavila na verejnosti. Na chvíľu sa vrátila k pracovným povinnostiam. Rozdávala úsmevy na všetky strany a zdalo sa, že sa pohybuje úplne prirodzene. No asi ti je jasné, že za týmto správaním schovávala krutú pravdu, hoci sa možno cíti lepšie.

Kate Middleton vraj takto bojuje s rakovinou

Boj s rakovinou je skutočne ťažký pre každého človeka s touto diagnózou. Chemoterapia si berie svoju daň a inak tomu zrejme nie je ani v prípade princeznej Kate Middleton. Počas toho, ako bola na Trooping the Colour, si na nej ľudia všimli pár zmien.

Jej vlasy podľa nich vyzerali tmavšie a menej žiarivé ako zvyčajne. To viedlo k fámam, že manželka princa Williama mala na udalosti na hlave nasadenú parochňu. Potvrdiť to mala aj stylistka Annita Ruiz. Väčšine ľudí totiž počas chemoterapií a rádioterapií vypadávajú vlasy.

„Rovnaký zdroj uviedol, že nanesenie make-upu a príprava princeznej z Walesu na podujatie trvalo viac ako dve hodiny. Make-up, oblečenie a doplnky boli špecificky vybrané tak, aby zakryli viditeľné účinky jej choroby a liečby s cieľom zabrániť ďalším špekuláciám,“ píše portál Marca.

Okrem toho mali mnohí poznamenať, že Kate Middleton mala očividne predĺžené obočie a vyzerala unavene. Napriek všetkému však evidentne s rakovinou bojuje zo všetkých svojich síl. Dokonca má podstupovať tajnú liečbu v Amerike.

Zdroj: Marca

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News