Spevák Bezdeda

Známy slovenský spevák neprestáva prekvapovať. Počas prvých narodenín synčeka oznámili s manželkou krásnu správu. Ako je podľa záberov na Instagrame jasné, už čoskoro budú štyria. Originálnym spôsobom prezradili aj pohlavie.

Tomáš Bezdeda sa preslávil najmä vďaka speváckej súťaži SuperStar, kde účinkoval ešte v roku 2004. Počas prvého ročníka obľúbeného programu sa zamiloval aj do slovenskej moderátorky Adely Bánašovej, teraz už Vinczeovej. Po troch rokoch si však povedali zbohom.

Spevák aktuálne prežíva azda jedno z najkrajších období vo svojom osobnom živote. Pred dvomi rokmi na Silvestra prekvapil zásnubami, keď pokľakol pred priateľkou Ivanou. Dvojica následne šokovala aj svadbou. Ivanke však vtedy spod bielych šiat vykúkalo aj tehotenské bruško.

„Chceli sme byť manželia. Obrad sme mali v kostole, bolo to dojímavé. Je to taká zodpovednosť, už to nie som iba ja. Chceli sme, aby sa bábätko narodilo do rodiny. Je to symbolické puto. Chceli sme, aby si to Ivka užila, kým nemá veľké bruško,“  prezradil krátko po svadbe.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Bezdeda (@tomas_bezdeda)

Slovenský spevák s manželkou prekvapili druhým tehotenstvom

Spevák sa stal oteckom a jeho synček teraz oslávil jeden rok. Manželia opäť prekvapili, a práve počas jeho oslavy oznámili druhé tehotenstvo. Na Instagrame sa totižto objavili zábery rodinky, ktorá krája tortu.

Práve týmto spôsobom sa zároveň dozvedeli, že Ivanka čaká druhého chlapčeka. Torta bola totižto naplnená modrou plnkou. Na fotkách už budúcej manmičke vykuká aj tehotenské bruško.

„Jakubko náš, všetko najlepšie k tvojim prvým narodeninám. Verím, že sa ti darček bude páčiť a budete si s bračekom rozumieť,“ napísal budúci dvojnásobný otecko.

Rodičom srdečne gratulujeme!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Bezdeda (@tomas_bezdeda)

Zdroj: Instagram/tomas_bezdeda

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News