Najlepšia milenka

Chceš byť tá najlepšia milenka? Jedinečná a výnimočná, na ktorú chlap nikdy nezabudne? V tom prípade sme tu pre teba, aby sme ťa to naučili. A na odborné názory sme sa opýtali s*xpertky Veroniky Kubíčkovej z e-shopu Ruzovyslon.sk, ktorý predáva e*otické pomôcky a sústredí sa na zdravú intimitu. Okoreňte si milovanie pomocou rôznych trikov

Jedinečné kamarátstvo s výhodami?

Každá z nás chce byť pre svojho partnera najlepšia milenka. Je to totiž neoddeliteľná súčasť vzťahov a odjakživa sa vie, že s*x zbližuje. Keď to dvom ľuďom klape v posteli, je to medzi nimi v poriadku aj v iných aspektoch partnerstva.

Alebo máš kamaráta s výhodami a chceš, aby si ťa navždy zapamätal? Prípadne si sa do neho zamilovala a túžiš si ho udržať? Každá žena predsa túži počuť tie slová, že bola najlepšia zo všetkých. Že je výnimočná a že síce pred ňou alebo dokonca po nej mal v posteli nejaké ženy, no s ňou to bolo iné … lepšie, krajšie a vášnivejšie. Polichotí jej to a zdvihne sebavedomie.

Ako byť najlepšia milenka
zdroj: Pexels/cottonbro studio

Kamarátstvu s výhodami by si sa ale skôr mala vyhýbať. Podľa psychologičky Mgr. Viery Škopovej taký vzťah dokáže veľmi narušiť tvoje duševné zdravie. Viac sa o tom dočítaš po kliknutí SEM. Ide totiž o veľmi nepredvídateľné partnerstvo, ktoré sa nemusí skončiť podľa tvojich predstáv. A v konečnom dôsledku, jeden z dvojice sa aj tak vždy tak či tak zamiluje.

Ako byť najlepšia milenka?

„Divočinu v posteli“ nemusíš zažívať len v nezáväznom vzťahu. Je veľmi vášnivé a s*xy, keď si páry postavia partnerstvo práve na milovaní. To znamená, že napríklad pri hádke sa na seba jednoducho vrhnú a všetok hnev si vybijú pri drsnom intímnom styku. Ako z filmu 365 dní. Dokážu mať s*x niekoľkokrát do dňa a na rôznych miestach. Práve preto sú tak uvoľnení a zamilovaní. Zažívajú Valentín každý deň v roku, a tak by to malo byť v každom jednom vzťahu.

Vo väčšine prípadov to však tak chodí iba v začiatkoch partnerstiev. Jeden sa nevie nabažiť toho druhého, no ružové okuliare si dvojice časom zložia z očí. Nastúpi realita a milujú sa čoraz menej. Ako si teda svoj vzťah okoreniť? Prezradila nám to s*xpertka v exkluzívnom rozhovore TU. No je aj niekoľko ďalších spôsobov, o ktorých ti povieme v nasledujúcich riadkoch.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating