7 tipov na letné filmy

Leto je už oficiálne tu, ale ty si sa stále akosi nenaladila? Máme pre teba tipy na filmy, ktoré ti s tým pomôžu. A nielen, že si navodíš tú správnu letnú atmosféru, ale sa aj poriadne nasmeješ. 

Novinky aj klasiky. V našom zozname si nájdeš filmové tituly „z každého rožku trošku“. Je medzi nimi aj ten tvoj obľúbený?

7 tipov na letné filmy

Miluje ma, nemiluje ma

Relatívna novinka z roku 2023 sleduje príbeh dvojice, ktorá sa po nepodarenom rande (od ktorého sa, mimochodom, nenávidia) opäť stretáva na exotickej svadbe ich spoločných priateľov. A rozhodnú sa predstierať pár, aby sa zbavili svojich bývalých. Čo myslíš, ako toto dopadne?

Skús ma rozosmiať

Dokonalá kombinácia herečky Jennifer Aniston a herca Adama Sandlera je zakaždým zárukou skvelej zábavy. Plastický chirurg (Adam Sandler) predstiera, že je nešťastne ženatý, aby si tým uľahčil cestičku k ženským srdciam. Až stretne „tú právu“ a toto klamstvo naberá celkom iný rozmer.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa All Adam Sandler (@alladamsandler)

Z jeho lojálnej asistentky, rozvedenej matky (Jennifer Aniston), sa stáva „tyranská“ manželka, ktorá mu spolu s jej deťmi pomáha získať srdce Sandlerovej vyvolenej. Iba že by nie.

Dovolenka za trest

V hlavnej mužskej úlohe opäť Adam Sandler, ale tentokrát má po svojom boku herečku Drew Barrymore. Dvaja slobodní rodičia sa po nevydarenom rande ocitnú spolu s ich deťmi omylom na spoločnej dovolenke v luxusnom rezorte. Čo myslíš, ako to môže dopadnúť?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life