Nevhodný partner

Hľadanie partnera môže byť náročne, no nie nemožné. Predtým, ako vstúpiš do vzťahu, si uvedom základné fakty o dotyčnom chlapovi. Ak má tieto vlastnosti, je to nevhodný partner na vzťah, ale aj do budúcnosti. 

Pri chlapoch si dávaj pozor na týchto 6 varovných signálov, ktoré odhalia ich povahové črty.

Príliš sa drží minulosti

Muž, ktorý sa zasekol vo svojom minulom vzťahu, sa musí vyliečiť sám, inak to bude trápenie pre vás oboch. Takýto človek má nevyliečené traumy zo svojej ex a ty ho nedokážeš vyliečiť. Zbytočne sa budeš len trápiť a on bude mysľou pri svojej bývalej frajerke.

Nevhodný partner
zdroj: Pexels/Karolina Grabowska

Nikdy si neprizná chybu

Vieš, aký je nevhodný partner na randenie? Taký, ktorý si nikdy neprizná svoje chyby a omyly. Chodiť s niekým, kto si myslí, že má za každú cenu pravdu, nie je výhra. Láska sa nemeria podľa toho, kto má pravdu, ale podľa toho, ako sa navzájom milujete.

Má otvorené možnosti

Na svete existujú aj takí ľudia, ktorí chcú mať otvorené zadné vrátka, a teda mať viacero možností. Ak s tebou chce ísť do vzťahu, no zároveň vieš, že si necháva v zálohe ďalšie možnosti, nerandi s ním. Takáto láska z jeho strany nemusí byť úprimná a ty sa budeš zbytočne trápiť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Veľké sľuby, no činy nikde

Ak si si všimla, že ti dotyčný chce slovami priniesť aj modré z neba, najprv si ho prever. Niektorí muži majú tendenciu nalákať ženy na ich krásne reči, no koniec koncov ich len namotávajú. Pamätaj, ak sa mu skutočne páčiš a myslí to s tebou vážne, urobí všetko preto, aby si mu verila.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating