Milujúci partner

Láska nám dodáva neskutočné množstvo energie a pozitivity. Chceš zistiť, ako sa správa chlap, ktorý ťa skutočne miluje a ktorý by ti nikdy zámerne neublížil? Toto si milujúci partner nikdy nedovolí.

Toto je 5 vecí, ktoré by nikdy neurobil človek, ktorý si ťa váži. Nezabúdaj na to, že láska nie je náročná, to len niektorí muži nevedia, ako správne milovať.

Nikdy sa ťa nevzdá

Ak ťa niekto skutočne miluje, nikdy sa ťa nevzdá a bude bojovať o záchranu vášho vzťahu. Skutoční muži si vážia svoje partnerky a sú ochotní za ne bojovať a urobiť všetko preto, aby ich nestratili.

Zámerne ti neubližuje

Každá z nás vie, že slová dokážu veľmi zraniť. Čo môže pôsobiť horšie, ako počuť niečo odporné od osoby, ktorú miluješ. Ten, ktorý ťa má naozaj rád, nikdy nedovolí, aby si sa trápila. Takýto frajer ťa nebude ponižovať ani sa nad teba povyšovať. Práve naopak, bude ťa chrániť aj pred ostatnými.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Nepodvedie ťa

Nevera patrí medzi tie najhoršie a najbolestivejšie situácie, ktoré sa môžu vo vzťahoch vyskytovať. Ak ťa partner podvedie, nie je možné, že ťa skutočne miluje, pretože vie, ako veľmi ťa tým zraní. Na svete existujú aj muži, ktorí nepodvádzajú a svoje partnerky nadovšetko milujú. Vedela si o tom, že nevera sa dá aj predvídať? Ak chceš zistiť viac, klikni na náš článok SEM.

Ten pravý ti nebude klamať

Dôvera sa musí nachádzať v každom partnerstve, inak skončí rýchlejšie, ako začalo. Ak ti však niekto zámerne klame, nie je to dobré. Manipulátori sa nikdy nezmenia a vždy si budú hľadať akékoľvek slučky a úskoky, aby si im uverila, niektorí sa dokonca nebudú štíť ani toho, aby z teba urobili blázna a ich konanie kládli za vinu tebe. Život s takýmto chlapom jednoducho nemôže fungovať.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Nebude ti nič zakazovať

Zákazy a príkazy by vo vzťahu nemali hrať žiadnu rolu, pretože môžu zničiť všetko krásne, čo ste medzi sebou na začiatku mali. Ak ťa partner úprimne ľúbi, bude odporovať a v prípadne nezhôd sa bude zo všetkých síl snažiť prísť ku kompromisu.

Zamilovaného človeka spoznáš podľa toho, ako sa správa a čo pre teba robí. Nikto nie je dokonalý a každý občas urobí chybu, no dôležité je, aby ste si ju obaja vedeli priznať a spoločne našli riešenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating