Ben Cristovao

36-ročný Ben Cristovao patrí medzi najznámejších spevákov na československej scéne a aktuálne je v jeho živote vraj nová partnerka. Ben údajne randí s 19-ročnou influencerkou menom Dominique Alagia. Ako uvádza portál Antiyoutuber, aktuálne by si mali prechádzať krízou kvôli Tindru. Dominique nezostala ticho a jej reposty na TikToku značia problém. 

Koncom januára sa začalo špekulovať, že expriateľ českej speváčky Moniky Bagárovej zbalil o 17 rokov mladšiu krásku. Už vtedy sa však fanúšikom príliš nepáčil veľký vekový rozdiel tejto dvojice. Ben novú lásku vo svojom živote doteraz oficiálne nepotvrdil.

Kríza vo vzťahu kvôli Tindru?

Tinder je zoznamovacia aplikácia, vďaka ktorej môžeš nájsť nového partnera, avšak v niektorých prípadoch môže aj uškodiť. Ako uvádza portál Antiyoutuber, dievčatá sa na sociálnych sieťach zverujú, že Bena videli na spomínanej zoznamke.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

„Dievčatá, dnes v noci mi na Tindri vyskočil Ben. Je to na 100 % on, pretože má overený profil, čo mi príde zvláštne z toho hľadiska, že je zrejme od novembra zadaný,” dodáva podľa zdroja Antiyoutuber slečna na Facebooku.

„Lenže teraz vyskakuje na Tindri, neustále sleduje nové dievčatá na Instagrame, lajkuje polonahým dievčatám príspevky a neviem. Čo si o tom myslíte? Mne príde, že ju iba sprosto využíva a ťahá ju celý čas za nos pomedzi to, ako sa celý čas ťahá aj s inými,” dodáva.

Dominika zdieľa smutné videá

To, či je Ben Cristovao skutočne na Tindri, nie je potvrdené, avšak podľa spomínaného portálu to medzi nimi môže naozaj škrípať. 19-ročná influencerka v poslednom čase repostuje videá na TikToku, ktoré majú zvláštny charakter.

Na jednom dievča plače, no zároveň sa maľuje s čudným popisom. „Len dievčatá rozumejú týmto pocitom,” prezdieľala Dominika na svojom TikToku.

Tak čo myslíš, prežíva nepotrvdený párik krízu? Alebo je to len výmysel? 

Zdroj: Antiyoutuber, TikTok/youronlygod

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News