Gentleman
Unsplash/Mohamad Khosravi/mimi lalaa

Správnych mužov vychovávajú kráľovné, ktoré ich učia najlepším spôsobom. Tak, ako sa správa k svojej mamine, sa bude neskôr aj k tebe. Ak na ňom badáš týchto 5 znakov, nie je to „gentleman“. 

Nekúpi ti kvety

Keď ti chlap kúpi kvety, je to krásne gesto. Vyjadruje tým, že mu na tebe veľmi záleží. Len si spomeň aké pocity to v tebe vyvolalo naposledy. Cítila si sa ako kráľovná. A síce bez korunky, no s nádhernou kyticou, z ktorej si sa rozplývala a bez problémov ju nahradila.

Ak to tvoj chlap videl a aj napriek tomu ti kvety kúpil možno tak raz, nanajvýš dvakrát, asi mu až tak nezáleží na tom, aby na teba zapôsobil. Pamätaj, že na vzťahoch treba pracovať aj v prípade, ak ste spolu desiatky rokov. Inak to nemusí dopadnúť dobre.

Gentleman
zdroj: Pexels/Vija Rindo Pratama

Nie je ochotný po teba prísť, ani ťa nikam odviezť

My ženy sa dokážeme o seba postarať aj bez toho, aby nám niekto pomáhal. Avšak, ak niekto prejavuje neochotu, nie je to dobré. Keď si partnera poprosila, či ťa neodvezie alebo po teba nepríde a on odmieta, asi mu na tebe až tak nezáleží. Pravý gentleman by ti mal ešte otvoriť aj dvere na aute.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating