Ako si nájsť partnera
Unsplash/Mika Baumeister/René Ranisch

Ako si nájsť partnera cez online zoznamku? Hľadanie lásky na internete nie je také ťažké, ako si mnohí myslia. Ak chceš randiť v online priestore, musíš si dávať pozor najmä na podvodníkov, no v druhom rade treba vedieť, ako správne flirtovať, aby si dotyčného zaujala. 

Toto je 5 trikov, ktorými sa musíš pri zoznamovaní riadiť, ak si chceš konečne nájsť muža svojich snov.

Vyber si vhodnú zoznamku

Na internete existuje mnoho zoznamiek, avšak vyber si takú, ktorá má dobré recenzie a s ktorou majú skúsenosti tvoje kamarátky. V dnešnej dobe existuje veľa podvodníkov, preto nenaleť sladkým rečiam a nezmyselným rozprávkam o smutných životoch.

Zoznamovanie cez internet
zdroj: Unsplash/Peter Kasprzyk

Nenadávaj v každej vete

Každý muž má iný vkus, avšak snaž sa správať ako dáma, pretože nikdy nevieš, kto sa skrýva za daným profilom. Zachovaj si preto status slušného dievčaťa. Práve TU nájdeš nepísané pravidlá o tom, ako sa to naučíš.

Flirtuj s ním

Zoznamka má veľké nevýhody v tom, že dotyčný netuší to, aká si vtipná či inteligentná. Ak chceš niekoho zbaliť alebo zaujať, musíš s ním jednoducho flirtovať. Nevieš ako správne flirtovať? Vyskúšaj týchto 7 fráz, ktoré fungujú takmer na každého muža.

Zverejni pekné fotky, no pravdivé

V prvom rade si uvedom, že na to, aby si sa niekomu páčila, musíš mať pútavý profil s peknými fotografiami. Zverejni na zoznamke len také fotky, ktoré ťa skutočne vystihujú a ktoré nie sú veľmi upravované. Inak sa môže stať, že na prvom rande neuspeješ.

Ako si nájsť partnera
zdroj: Pexels/Ivan Samkov

Neboj sa písať prvá

Uvedom si, že aj keď niekomu napíšeš prvá, nebude to nikto riešiť. Aj napriek tomu, že muži by mali byť iniciatívnejší ako ženy, neboj sa ozvať najprv ty. Pamätaj, na online zoznamke nemáš čo stratiť. Práve naopak, môžeš len získať.

Hľadanie lásky cez internet môže byť náročne, avšak na svete existuje veľmi veľa párov, ktoré sa zoznámili práve cez zoznamky.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating