Muži sa nemenia

V prvom rade si treba uvedomiť, že ľudia sa väčšinou nemenia. Existuje síce pár výnimiek a ľudí, ktorí sa dokázali napraviť, ale tých je skutočne málo. Toto sú 3 faktory, ktoré dokazujú len to, že muži sa nemenia, a teda tie isté chyby budú robiť stále znova a znova. 

To, aký je človek, ovplyvňuje veľa faktorov. Tieto 3 veci ti potvrdia, že tvoj partner iný nebude.

V minulých vzťahoch bol neverný

Priznal sa ti alebo si prišla na to, že v minulosti bol svojim partnerkám neverný a teraz podviedol aj teba? Ľudia sa nepolepšia a ani ich správanie sa nezmení len preto, že to chceš ty.

Chlap sa môže napraviť na pár dní či týždňov, no potom príde znova jeho staré ja. Ak to robil v minulosti, je vysoká pravdepodobnosť, že to bude robiť aj v budúcnosti. Pamätaj, kto podvedie raz, podvedie znova.

Rodičovská výchova

Ako sa hovorí, s kým si, taký si. Táto fráza však nemusí platiť úplne na každého, no vo väčšine prípadov to tak je. Ak ho rodičia vychovávali v zlom prostredí a učili ho zlé veci, zrejme sa už nezmení a bude sa správať tak, ako ho vychovali.

Ak mu hovorievali, že žena je slúžka v domácnosti, bude sa tak správať aj k tebe. Nedostávaš od chlapa kvety? Možno to bude tým, že jeho otec nikdy neobdaroval jeho mamu, a teda mu príde úplne normálne, že ich kupovať nebude. V našom staršom článku TU sa dočítaš o tom, kedy muž nebol vychovávaný kráľovnou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Zdedené vlastnosti či gény

Ak tvoj partner zdedil zlé gény po rodičoch, nezmeníš to. Ak sa napríklad správa v opitosti agresívne a dvíha na teba ruku, bude to robiť stále. Všímaj si, ako sa správajú jeho rodičia, pretože je vysoká pravdepodobnosť, že ich vlastnosti má aj tvoj partner.

Niektorí muži sa nemenia, obzvlášť takí, ktorí to majú v sebe. Netreba však všetkých chlapov hádzať do jedného vreca, ale treba si uvedomiť aj to, že ak sa niekto skutočne snaží a chce sa zmeniť, dá sa to. Pamätaj, každý si zaslúži druhú šancu, avšak jedna šanca neznamená milión „opravných pokusov“.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating