Prvé rande

Ženy a muži majú väčšinou odlišnú mierku vhodného správania. Niektoré veci nie sú adekvátne, no chlapi to nemajú za zlé, čo je celkom pochopiteľné. Čo môže byť nevhodné správanie na prvom rande? Ak urobí týchto pár vecí, radšej utekaj.

Swipuješ zoznamovacie aplikácie a žiaden uchádzač o tvoje srdce sa ti nepáči. No potom príde jeden, ktorý ťa naplno zaujme, či už svojím výzorom alebo prejavom. Na čo sa zamerať, keď sa stretnete?

Neskorý príchod

Nebýva to časté, ale ani nemožné. Ak ťa nechá čakať viac ako 15 minút, je to neslušné. Takto budeš vedieť, že meškanie má v povahe a nie je to prvý ani poslednýkrát, čo nechal dámu čakať. Pokiaľ nemá veľmi dobrý dôvod, prečo mešká, nemala by si to brať na ľahkú váhu.

Rande
zdroj: Pexels/cottonbro studio

 

Hlučný prejav

Predstav si modelovú situáciu: Idete do reštaurácie. Je milý, šarmantný, ale potom príde chvíľa, kedy sa uvoľní a začne byť sám sebou. Jeho prejav je tak trocha hlučnejší, ako si očakávala a vie sa rozvášniť natoľko, že sa za vami obzerá nejeden stôl. Cítiš sa tak trocha trápne a máš chuť odísť na toaletu a už nikdy sa nevrátiť.

Používa nesprávny slovník

Nie je atraktívne ani sympatické, keď používa sprosté slová pri udalosti, ako je prvé rande. Avšak neber to tragicky, pre teba je to veľmi dobrý signál. Ide o to, že častým používaním týchto slov ich jeho mozog podvedome zaradí do bežného slovníka, a tak si ani neuvedomí, že ich používa pri obvyklých konverzáciách. Bez nich sa nevie poriadne ani vyjadriť. Zamysli sa, či pri sebe chceš chlapa, ktorý používa nevhodné alebo toxické slová.

Rande
zdroj: Pexels/cottonbro studio

Nenechá ťa rozprávať

Chce sa ti ukázať v tom najlepšom svetle a pravdaže zabudne na to, že sa chceš predstaviť aj ty. Najhoršia vec je, keď sa rozrozpráva a jeho príbehy nemajú koniec. Za celý večer si prehodila zopár viet, ak ťa vôbec pustil k slovu. Všetkými prostriedkami si sa snažila o slovo, ale napokon si uvážila, že si radšej dáš ďalší pohár vína a budeš čakať, kým sa táto pohroma konečne skončí.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating