Lets Dance
Facebook/Dunaj, k vašim službám - TV Markíza, Instagram/michaelakocianova

Úspešná tanečná šou Let’s Dance sa po roku opäť vráti na naše obrazovky. TV Markíza teraz odhalila ďalšie tri mená tanečníkov. Do šou mieri najstaršia súťažiaca v histórii, krásna topmodelka a ďalšia hviezda seriálu Dunaj, k vašim službám.

Ak patríš k milovníčkam televíznych súťaží, pravdepodobne ti každoročne neunikne ani obľúbená tanečná šou Let’s Dance. Minulý rok ju celú vyhrala herečka Janka Kovalčíková. Okrem nej si z predchádzajúceho ročníčka môžeš pamätať napríklad Maria Cimarra, Vratka Sirágiho alebo Gabrielu Marcinkovú.

Núdza o hviezdy nebude bezpochyby v šou ani tento rok. Televízia už stihla potvrdiť účinkovanie herečky Petry Dubayovej. Okrem hviezdy seriálu Dunaj, k vašim službám bude na parkete bojovať aj futbalista Ján Ďurica či speváčka Tina. TV Markíza však teraz oznámila ďalšie tri mená súťažiacich.

Do Let’s Dance mieri 71-ročná slovenská herečka

Do šou Let’s Dance tento rok mieri aj historicky najstaršia súťažiaca. Nie úplne najľahšiu výzvu sa rozhodla prijať 71-ročná herečka Hana Gregorová.

„Teším sa na šou Let’s Dance. V tomto veku, si myslím, že tam budem jediná stará raketa. Dúfam, že zvládnem aspoň prvé tance a že môjho tanečného partnera to fyzicky nezničí. Ale verím, že to bude príjemné a pekné,“ prezradila herečka zo seriálov Hranica či Chlapi neplačú.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Let’s Dance (@letsdance.markiza)

Tancovať bude aj topmodelka či hviezda seriálu Dunaj

V súťaži svoje tanečné zručnosti predvedie aj jedna z najúspešnejších slovenských modeliek – Michaela Kocianová. Ako sama kráska priznala, v šou sa chce naučiť tancovať, keďže všetky venčeky kvôli práci zmeškala.

Posledným menom, ktoré televízia prezradila je Anna Jakab Rakovská. Po Petre je to tak druhá hviezda z obľúbeného seriálu Dunaj, k vašim službám. Manželka slovenského herca Róberta Jakaba tu stvárňuje postavu Malvíny.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kocianova (@michaelakocianova)

„Pre mňa je tanec na dobrú hudbu okamžitou dávkou endorfínov, ľahkosti bytia a radosti zo života a teším sa, že túto energiu budem môcť zdieľať aj s divákmi. Spoločenské tance ma priťahovali vždy a nesmierne sa teším, že mám konečne príležitosť venovať sa im. A rovno v takejto gracióznej show! Pozdravujem spolu tanečníkov a vidíme sa v marci,“ povedala.

Tak čo, ktoré z týchto mien ťa zatiaľ potešilo najviac?

Zdroj: TV Markíza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News