Známe dvojičky

Známe dvojičky priznali krásnu zhodu náhod, ktorá sa nevidí len tak často. České sestry, ktoré možno poznáš pod používateľskými menami na Instagrame Little Kao a Little Moni, si porovnali svoje tehotenské brušká. Pochválili sa, že otehotneli v rovnakom čase, s rozdielom len troch týždňov. 

Bývalý YouTuber Jiří Král sa zviditeľnil aj v českej verzii reality šou Farma. V roku 2017 začal randiť s českou influencerkou Karolínou, ktorá je známa pod prezývkou Kao. O tri roky neskôr sa aj zosobášili na rozprávkovej svadbe. Stalo sa tak len 2 mesiace po zásnubách.

Známe dvojičky otehotneli takmer naraz

Iba minulý rok Karolína porodila prvé bábätko. K chlapčekovi Davidovi teraz ale pribudnú rovno dvaja bračekoviaZačiatkom mája sme sa totiž dozvedeli, že jedna z najobľúbenejších českých dvojíc čaká dvojičky. Zdá sa teda, že sympatická brunetka toho už čoskoro bude mať doma viac než dosť. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jirka Král (@jirkakral)

Okrem toho sa však rodina Králová teší aj ďalšiemu prírastku. Sestra Karolíny totiž čaká dievčatko. Kao dokonca na Instagrame prezradila, že s Moni otehotneli takmer súčasne. Bábätká počali len s rozdielom troch týždňov.

„Spolu tehotné iba 3 týždne od seba. 1 dievčatko, 2 chlapčekovia. Začínam 3. trimester a s Little Kao sa už blížime do finále,“ napísali sestry pod fotku na svojich instagramových profiloch.

Na zábere pózujú rovnako s tehotenskými bruškami a zreteľne vidno, že Karolína má to svoje o trošku väčšie ako jej sestra, dvojča Monika. To je ale zhoda krásnych okolností, čo povieš?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa moni🇨🇿 (@little.moni)

Zdroj: Instagram/little.kao

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News