Ráchel Karnižová a Tomy Kotty
Instagram/tomykotty/rachellkka

Influencerka Ráchel Karnižová na svojom Instagrame neprestáva šokovať. Do schránky dostala oficiálne vyjadrenie od polície. Čo sa týka trestného oznámenia, ktoré na svojho expartnera podala, Tomy Kotty bol vypovedať a všetko poprel. Vraj si na nič nepamätá a Rachellkka si všetko iba vymyslela.

Takmer pred dvoma mesiacmi celým Slovenskom zarezonoval brutálny rozchod medzi známou influencerkou a moderátorom. Tomy Kotty pod vplyvom alkoholu brutálne zbil Ráchel, čo aj potvrdil a vraj sa vybral na liečenie. Teraz však všetko poprel, čo modelku totálne rozhodilo a zostali jej iba oči pre plač.

Tomy Kotty všetko poprel

Rachellkka na Instagrame zverejnila ďalšie dôkazy, ktoré svedčia proti Tomymu a rozhodla sa celú situáciu riešiť s právnikom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Taguj #dneslubim (@dnes_lubim)

„Ani sa nečudujem, prečo ženy nejdú na políciu. Nič to nevyrieši. Nevadí, ja to vyriešim sama, lebo mám všetky prostriedky a to, aby som si mohla zaplatiť právnikov. Ale viem, že iné ženy nemajú a budem robiť všetko pre to, aby sa to zmenilo a mohla týmto ženám finančne a právne pomôcť,“ priznala.

S touto témou opäť začala, pretože jej práve včera prišlo vyjadrenie z polície, ktoré sa týka trestného oznámenia, čo Ráchel podala na svojho ex z dňa, kedy jej rozbil byt a znásilnil ju.

„Vyjadril sa len tak, že sa vlastne nič nestalo, on povedal, že si nič nepamätá a že som si to celé vymyslela a vyhrotila situáciu, ktorú si vlastne on nepamätá,“ popísala a dodala, že sa chvíľu cítila veľmi bezmocne.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 🔥RACHEL♌️ (@rachellkka)

Rachellkka zverejnila niekoľko ďalších dôkazov, v ktorých si Tomáš protirečí.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News