Ako sa dostať z friendzone?

Možno si sa už pokúšala dostať z friendzone, ale nepodarilo sa ti to. Chcela by si vedieť, ako docieliť, aby sa do teba tvoj kamarát zamiloval? Stačí ti 8 jednoduchých krokov, ktoré ti pomôžu.

Ako sa dostať z friendzone?

Nekontaktuj ho tak často

Nech pocíti, že mu chýbašAko kamarátka mu píš 24 hodín denne, keď sa ale chceš stať jeho partnerkou, začni sa mu ozývať menej často. V myšlienkach mu bude blúdiť, čo asi robíš a či netráviš svoj čas s niekým iným. Začne žiarliť a možno si uvedomí, že k tebe vlastne cíti niečo viac ako len obyčajné priateľstvo. 

Stretávaj sa aj s inými chalanmi

Pravdepodobne bude žiarliť aj v prípade, keď sa začneš stretávať s inými chalanmi a chodiť s nimi na rande. Potom mu ale nezabudni porozprávať detaily a vychváliť jeho konkurenciu do nebies.

Zamilovaný pár
zdroj: Pexels/AndreaPiacquadio

Nerozprávaj mu všetko

Najlepší priatelia si zaručene hovoria všetko do úplných detailov. Podporujú sa a neustále sa kontaktujú. Ak mu ale z ničoho nič prestaneš rozprávať všetko, bude premýšľať, či je pre teba v živote menej dôležitý. Bude sa mu to zdať čudné, pretože doteraz bol on na prvom mieste a aj tam chce zostať.

Úprimný rozhovor

Konverzácia a úprimnosť je dôležitá v každom vzťahu a nezáleží na tom, či ide o kamarátov alebo partnerov. Priznanie je preto zaručeným a jednoznačným receptom na to, ako sa dostať z friendzone. Jednoducho mu povedz, že si sa do neho zhodou okolností zamilovala. A skončiť to môže hneď niekoľkými spôsobmi.

Ako sa dostať z friendzone?
zdroj: Pexels/Polinach

Ten najlepší scenár je, že ti to opätuje a povie ti, že cíti to isté. Alebo že to môžete spolu skúsiť a uvidíte, čo z  toho bude. Treťou, najhoršou, možnosťou je odmietnutie. Ale aspoň budeš vedieť, na čom si, hoci to medzi vami potom môže byť divné. Alebo aj nie.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating