Žena skrýva falošné city

Život nie je romantický film. Občas je to so vzťahmi dráma či horká komédia. Najmä, ak nie sú založené na skutočnej láske. I keby sme chceli žiť v ružovej bubline, kde budú všetky páry šťastné, pravdou je, že mnohé sa tak tvária iba naoko. Falošné city ovládajú nejeden vzťah, no nedajú sa predstierať večne. A ich odhalenie bude naozaj bolieť.

Nie každý pár spája rovnaká chémia a skutočné puto. I keď je to nepríjemné, veľa ľudí je s partnerom z úplne iných dôvodov. Materiálne či finančné zabezpečenie, stávka na istotu, strach z toho, že iného nenájdu, spoločné deti. Skryté úmysly, ktoré však vedú k nespokojnosti a dlhým preplakaným nociam.

Falošné city nevydržia veľa

Faloš v dnešnej dobe číha na každom kroku. A žiaľ, ovplyvňuje aj lásku. Tá je však vo svojej podstate tak silná a čistá, že nikdy nedovolí udržiavať toto klamstvo navždy. City, ktoré sú len hrané, raz vyjdú najavo. A nebude to bolieť iba toho, kto sa stal ich obeťou. I ten, kto ich predstieral, bude nakoniec trpieť. Pretože sa obral o možnosť spoznať naozajstné šťastie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ODZADU SK (@odzadu.sk)

Dobro jednoducho vždy zvíťazí. To nie je heslo rozprávok, ale aj života. Nech už to trvá akokoľvek dlho, každému sa raz vráti všetko, čo vykonal a povedal. Ten, kto sľuboval lásku, i keď to tak nemyslel, bude mať raz zlomené srdce. Ten, kto klamal o svojich pocitoch, bude raz taktiež oklamaný. A ten, kto sa zahrával so srdcom iného, príde raz o to svoje. Nie je nič horšie, ako vedieť, že niekto berie lásku ako hru.

Ona sa s nami občas zahráva, no nepáči sa jej, keď to chceme robiť my. Keď ide o city, buď preto vždy úprimná. Miluj, koho milovať naozaj chceš. Nebuď vo vzťahu, ak v ňom nie si spokojná. Nič totiž nie je viac, ako vedomie, že miluješ a si milovaná. Naozaj.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating