Muž sa opiera čelom o ženu

Ako dať mužovi šancu bez toho, aby si ho skutočne poznala? Pre mnohé ženy môže byť náročné vstupovať do vzťahu v takejto nevedomosti. Ak si ale spoznala niekoho zaujímavého a chcela by si vedieť, či vám to môže fungovať, existuje pár vecí, ktoré by si mala zvážiť. 

Predtým, ako sa s ním naozaj zblížiš, by si si mala položiť týchto 5 otázok. Sú veľmi jednoduché, no veľmi rýchlo a ľahko ti otvoria oči v tom, či je tento muž pre teba vhodný.

Dokážete sa spolu rozprávať?

Komunikácia je jedna z najdôležitejších vecí, ktorú musíš zvážiť. Muž, s ktorým chceš vzťah, by mal byť schopný jasne a otvorene komunikovať. Taktiež by mal byť schopný počúvať a reagovať na tvoje potreby a možné obavy.

Akonáhle si všimneš, že sa tento muž snaží vyhýbať komunikácii alebo sa zdá, že mu na tvojich pocitoch nezáleží, možno by si mala zvážiť, či je to ten správny partner pre teba.

Lásku vo vzťahu
zdroj: Pexels/ Arina Krasnikova

Máte spoločné záujmy?

Samozrejme, že spolu nemusíte tráviť všetok čas, ale je dôležité, aby ste mali niečo aj spoločné. Môže to byť veľké plus, pretože si tieto chvíle spoločne užijete. Ak nemáte žiadne spoločné záujmy, skôr či neskôr to môže viesť k frustrácii a nezhodám.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating