Love Island
Instagram/natalie_kocendova/ sabina.karaskovaa/ gabrielagasparova

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Gabriela Gašpárová sa spolu s Pítrom Havránkom prebojovali do finále prvej série šou Love Island. Už tam patrila k tým najkrajším a najžiadanejším ženám. Na Instagrame sa teraz pochválila pikantným záberom, čím vyvolala ošiaľ. Mnohých zaujala novými prsiami, ktoré nejde prehliadnuť. 

Po účinkovaní v reality šou jej vzťah s Pítrom nabral na vážnosti a začali spolu bývať. Sociálne siete plnili zamilovanými fotkami a vtipnými videami. Momentálne sú však od seba. Petr sa účastní ďalšej reality šou – Survivor Česko & Slovensko 2.

Prekvapením bolo, že sa tam nachádza aj jeho bývalá priateľka Andrea. A nedá sa poprieť, že majú k sebe blízko aj po rozchode. Čoraz viac pribúdajú reči o tom, že to medzi nimi stále iskrí. Možno aj pre to si Gabča zbalila kufre a odišla.

Gabča a Pítr z Love Islandu
zdroj: Instagram/gabrielagasparova

Kráska zo šou Love Island sa zbalila

Gabriela sa totiž vybrala na exotickú dovolenku spolu s párikom z Farmy – Xéniou. Chcela si tak skrátiť čakanie na svojho drahého. „Pôjdem úplne kamkoľvek, hlavne, nech nie som doma,“ napísala na svoj Instagram.

Ešte v januári tohto roka sa Gabriela rozhodla pre ďalšiu plastiku, teda reoperáciu pŕs. Prvé zábery po operácii zverejnila až teraz, keďže väčšinu času trávi v plavkách. Reakcie fanúšikov sú však prekvapivé.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News