Speváčka Tereza Mašková

Obľúbená česká speváčka Tereza Mašková v relácii 13. komnata, ktorú vysiela ČT1 a jej záznam nájdeš v archíve ceskatelevize.cz, prekvapila úprimnosťou. Už ako 4-ročná si prešla peklom, kedy pri dopravnej nehode prišla o otca. Ako tíndežerku ju dokonca poznačila porucha príjmu potravy.

Možno si ani len netušila, že víťazka 5. série speváckej súťaže SuperStar bola ako 14-ročná aj v Česko Slovensko má talent. Žiaľ, už vtedy okúsila, aké je to stať sa terčom nechutných komentárov.

„Už ako dieťa som sa zúčastnila Talentu, kde som spievala a potom som na sociálnych sieťach zažila šikanu. Písali mi, že som škaredá, že vyzerám, tak a tak. Začala som preto sama seba vnímať úplne inak. Pýtala som sa seba aj mamky, či som naozaj taká škaredá alebo divná a podobne. Plakala som, hrozne som to prežívala,” prezradila v relácii na ČT1.

Už tam sa rozhovorila o tom, ako prišla o otca. Mala vtedy iba 4 a pol roka. „Bol to normálny deň. Pozerali sme so sestrou televíziu, mamka niečo robila doma. Potom zazvonil telefón a človek akoby cítil, že sa niečo deje. Otec išiel s babičkou a tetou do Českej Třebovej a keď sa vracali, tak kúsok od domova do nich niekto nabúral,“ opísala najhorší deň vo svojom živote.

Známa speváčka priznala, že si prešla bulímiou

Už ako 15-ročná začala túžiť po dokonalej postave. Od producentov totiž vždy počúvala, že musí vyzerať dobre. K nim sa ešte pridali aj hejteri na sociálnych sieťach či spolužiaci na konzervatóriu. Obmedzovala sa kvôli tomu v jedle a 3 roky bojovala s poruchou príjmu potravy.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News