Rihanna

Rihanna len pred pár dňami veľkolepo oznámila, že sa po druhýkrát stane matkou. Stalo sa tak počas polčasu finále futbalových majstrovstiev Super Bowl 2023. Teraz sa v rozhovore pre Vogue rozhovorila aj o nových plánoch. Jej fanúšikovia sa okrem dieťaťa môžu už čoskoro tešiť aj na inú novinku!

Najprv tehotenstvo, teraz ďalšia novinka, ktorá poteší všetkých fanúšikov.

Na ceste je druhé bábätko

Rihanna a A$AP Rocky sa minulý rok stali prvýkrát rodičmi. Súkromie si však veľmi strážia. Speváčka si takisto nepraje, aby paparazzi jej dieťatko fotili a uverejňovali jeho fotky. Svojho synčeka ukázala sama počas fotenia pre Vogue. Speváčka na svojom Instagrame zdieľala už aj prvé fotky s tehotenským bruškom.

Rihanna sa na javisku objavila po dlhých siedmich rokoch

Mega hviezda priznala, že pre ňu nebolo úplne jednoduché postaviť sa na javisko po siedmich rokoch a hneď na akcii, akou je Super Bowl. „Sedem rokov som nebola na javisku. Sedem rokov! Z nuly na Super Bowl, to je šialené,“ povedala.

V rozhovore tiež prezradila, že toto vystúpenie neodmietla hlavne kvôli fanúšikom. „Chcem predviesť šou. Robím to pre ľudí, ktorí milujú moju hudbu, pre ľudí, ktorí ma podporovali a dostali ma na toto miesto v mojej kariére. Robím to pre ľudí, ktorým chýbam ako speváčka,“ vyjadrila sa Rihanna.

Rihanna
zdroj: Instagram/glammalaysia

Počas šou žiarila v červenom overale, z ktorého jej vykúkalo tehotenské bruško. Okrem druhého bábätka sa však fanúšikovia môžu tešiť aj na inú veľkú novinku.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej starne.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News