Adam Bardy s reálnou a seriálovou rodinou
Instagram/bibianabardy/mamanaprenajom.markiza

Pred časom Adam Bardy a jeho manželka na Instagrame zverejnili spoločný príspevok. Fešný herec sa vo videu bozkával s inou ženou a Bibiána ho pri tom sledovala. Ako však reagovala? 

Fešný herec Adam Bardy sa do povedomia divákov dostal vďaka účinkovaniu v úspešnom seriáli Pán profesor. Ešte viac sa preslávil v tanečnej súťaži Let’s Dance a potom získal úlohu aj v seriáli z nemocničného prostredia – Druhá šanca. Tam, žiaľ, musel skončiť, keďže sa dostal k lákavejšej ponuke. V súčasnosti totiž hviezdi v seriáli Mama na prenájom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Adam Bardy si doma „vyrobil“ prúser

Model a bývalý vojak v rodinnej snímke hrá pôrodníka Martina Tomana. V súčasnosti so svojou seriálovou, ale aj reálnou manželkou čaká dvojičky. Aká zhoda okolností, no nie?

Herectvo so sebou však prináša aj intímne chvíľky a v seriáli musí Adam svoju hereckú kolegyňu Martinu Zábranskú z času na čas pobozkať. V Mame na prenájom predsa hrajú partnerov. Lenže aj doma, v súkromnom živote, má krásnu manželku, ktorá si túto scénu pozrela a jej žiarlivá reakcia svedčí za všetko.

Vo videu na Instagrame svojho manžela vyhodila z domu, pričom Adam nechápal, čo sa stalo.

Herec podľa všetkého netušil, čo na neho Bibiána chystá po príchode domov z natáčania. Alebo to podľa teba iba tak dobre zahral? Samozrejme však, že išlo iba o vydarený žart a Bardyho manželka by sa taktiež hravo uživila ako herečka. Ide jej to bravúrne, však?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bibiána Bardy (@bibianabardy)

Zdroj: Instagram/adambardy

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News