Zuzanita z Take me out

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zdá sa, že práve prežíva najkrajšie chvíle svojho života! Zuzana Žilinčíková, známa aj ako Zuzanita, sa bude vydávať. Výrazná kráska, ktorá sa divákom dostala do povedomia aj vďaka svojim vylepšeniam, si v šou Take Me Out, hľadala lásku. Tú našla nakoniec úplne inde. Prsteňom od vyvoleného sa pochválila na Instagrame.

Kedysi ešte blondínka sa aj so svojím bujným dekoltom ukázala v šou Take Me Out. Šťastie skúsila na obrazovkách ešte niekoľkokrát. Na JOJ-ke ju diváci mohli vidieť aj v relácii Nákupné maniačky alebo Bez servítky. Aj to jej dopomohlo k tomu, aby ju dnes na sociálnej sieti sledovalo takmer 100-tisíc ľudí. Pravdou je, že na jej výzor sa zabudnúť nedá.

Zuzanita Žilinčíková
zdroj: Instagram/z.u.z.a.n.i.t.a

Zuzanita bude nevesta

Okrem plastiky poprsia má za sebou aj jeden nie veľmi tradičný zákrok – 15 000 eur ju stála operácia, pri ktorej jej zväčšili minulý rok zadok. Okrem neho si nechala zúžiť pás. Jej telo bude čoskoro už navždy patriť len jednému mužovi. Neprešiel ani rok od momentu, kedy oficiálne priznala vzťah, a už má na ruke aj prsteň!

„Človek, čo vždy stojí pri mne a vo všetkom ma podporuje. Čo si môžem želať viac,“  napísala Zuzanita, keď potvrdila, že tvorí pár s DJ-om Zoltánom. Dvojica sa vybrala na výlet na Island, kde ju jej drahý prekvapil.

„Tak takéto požiadanie o ruku som nečakala ani v tom najkrajšom sne, rovno pod polárnou žiarou! Obdivujem a o to viac si vážim môjho drahého, že to takto jedinečne zorganizoval a dal si záležať na tom, aby tento moment bol výnimočný! Milujem ťa,“ napísala pod video, ktoré si môžeš pozrieť nižšie.

Na ňom sa pochválila aj netradičným prsteňom a neskôr pridala aj detailnú fotku. Čo povieš na takéto zásnuby?

Instagram/z.u.z.a.n.i.t.a
zdroj: Instagram/z.u.z.a.n.i.t.a

Zdroj: Instagram/z.u.z.a.n.i.t.a

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News