Dvojica sa dotýka chrbtami

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Keď vidíš, ako sa na ulici bozkávajú zaľúbenci, máš chuť prevrátiť očami. Na sociálnej sieti sa ti už nechce dávať srdiečka na fotky párov v tvojom okolí, ktoré majú tak dokonalé vzťahy. V jednej chvíli ťa hnevá, že ty nemáš to, čo majú oni, v tej druhej máš chuť hodiť sa do postele a plakať. Smola v láske sa ti lepí na päty a ty netušíš, kde je chyba.

Myslíš si, že ti nepraje osud? Majú chlapi požiadavky, ktoré nespĺňaš? Vytráca sa z tohto sveta láska? Určite hľadáš dôvody, prečo sa to deje, no odpovede pritom môžu byť ukryté aj v tebe. Zamysli sa nad tým, či jeden z nasledujúcich problémov, nie je aj tvoj prípad.

Máš príliš vysoké nároky

Možno to nie sú chlapi, ktorí majú vysoké nároky, ale ty. Máš o svojom budúcom partnerovi také predstavy, ktoré sa naplniť ani nedajú. Pán dokonalý totiž neexistuje. Možno si o takých čítala v knihách, pobláznili ťa romantické filmy, alebo si v minulosti spoznala niekoho, kto nastavil latku naozaj vysoko.

Pár si užíva Valentína
zdroj: c

Nehľadaj chyby na každom chlapovi, ktorý ťa pozve na rande, len aby si nemusela ísť na druhé. Zapamätaj si, že každý má nedokonalosti, no to je na láske to pekné. Tak jej daj šancu.

Ideš na to veľmi rýchlo

Možno tú šancu chceš niekomu dať, no nastáva opačná situácia – dávaš ju každému a hneď. Každý jeden chlap, ktorý prejaví záujem, je pre teba ten, ku ktorému sa ihneď naviažeš. Ideš do vzťahu bezhlavo, rýchlo sa zamiluješ, dáš mu doslova všetko, a potom plačeš, že to nevyšlo.

Nuž, čo tak najprv kamarátsky vzťah a hlbšie spoznanie sa, kým si budeš istá, že to za ten pokus naozaj stojí?

Nevyriešená minulosť

Smola v láske môže byť zapríčinená aj tvojou minulosťou. Totiž, ak si sa skutočne nedostala z bývalého vzťahu a svojho ex ešte stále miluješ, potom nevedomky zatváraš dvere všetkým ostatným. Kým si to v sebe nevyriešiš, nič sa nezmení.

Tak čo, našla si sa v jednom z týchto 3 dôvodov? Ak áno, čo najskôr to naprav a potom možno prelomíš aj tú smolu, ktorú máš. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating