Čo robiť po hádke vo vzťahu

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pochytila si sa so svojím partnerom a teraz nevieš, čo po tejto hádke robiť? Po obyčajnej nezhode kvôli maličkostiam by ste to vyriešili možno tichou domácnosťou alebo milovaním, no ak išlo o niečo naozaj vážne, asi to nebude také jednoduché.

Všetko sa ale dá vyriešiť, toho sa obávať nemusíš. Najdôležitejšie je, aby ste sa obaja pokúšali o nápravu toho, čo sa medzi vami stalo. Čo teda robiť po vážnej hádke?

Nechaj si chvíľu času pre seba

Nemusíš reagovať a konať hneď. Niekedy je dôležité, aby sme trochu vychladli, pretože tak dokážeme prísť aj na iné myšlienky a nápady. Choď sa prejsť, urob niečo v byte, čítaj si alebo rob niečo, čo proste chceš.

Počas tejto doby by si sa mala pozrieť do svojho vnútra a hľadať odpovede na to, čo sa vlastne stalo. Prečo k tomu došlo a ako sa kvôli tomu cítiš? Ovplyvní vás to nejak alebo budete vedieť nájsť spoločné riešenie?

Až keď si v sebe všetko vyjasníš, by si sa mala pohnúť ďalej na ostatné kroky. Ak by si tento krok preskočila alebo ho zbytočne uponáhľala, mohli by ste sa pohádať ešte viac a dopadlo by to úplne zle.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating