Rumia je pokladom Moniky Bagárovej, čo každý deň môžeš vidieť aj na speváčkinom Instagrame. Aj napriek tomu, že žijú bez chlapskej ruky, sú šťastné. Dcérka známej 28-ročnej krásky si ale neuveriteľne rozumie s jej bývalým partnerom. Vrátia sa k sebe kvôli nej?

Nie je to tak dávno, čo si známa speváčka a MMA zápasník Makhmud Muradov dali zbohom už druhýkrát. Pred časom ale chodila s Benom Cristovaom, s ktorým sa teraz stretáva čoraz viac. A aj s Rumiou si perfektne rozumejú.

Monika Bagárová, Ben Cristovao a Tomi Popovič
zdroj: Instagram/bagarovamonika

Rumia a Monikin expartner

Monika Bagárová už dokonca bola od fanúšikov označená za najlepšiu matku v šoubiznise. Dôvodom je to, že ju so sebou všade berie a už si spolu zaspievali aj na pódiu na koncerte.

Najnovšie ju však zobrala aj do nahrávacieho štúdia, kde s expartnerom Benom Cristovaom naspievali pieseň. A veru, že Rumia si s ním veľmi rozumie. Monika na svojom instagramovom profile zverejnila video, kde sa jej bývalý hrá s dcérkou a ako rodinke by im to naozaj veľmi pristalo, čo povieš?

Ak krásnu brunetku sleduješ na sociálnych sieťach, možno si si všimla, že s Rumiou teraz trávia veľa času nielen s Benom, ale aj s Tomim Popovičom, ku ktorému si tiež vybudovali skvelý vzťah. Tak čo povieš, získa si niektorý z nich Monikine srdce?

Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News