Si dobrá milenka

Aká si v posteli? Prišla si už nejako na to, či si dobrá milenka? Skús odpovedať na 11 otázok a zistíš, ako to s tebou je naozaj. Ak zvládneš tento kvíz, potom sa už nemusíš báť, že ťa tvoj partner niekedy vymení za inú.

Rozprávate sa s partnerom o vašom milovaní otvorene?

pár v posteli Pexels/Anastasia Shuraeva

Rada skúšaš v posteli nové veci?

Pozerali ste s partnerom v posteli už filmy pre dospelých?

žena v posteli ukazuje mužovi že je dobrá milenka Pexels/Anastasia Shuraeva

Ak by to tvoj partner veľmi chcel, skúsila by si milovanie v trojke?

Povedala si tvojmu partnerovi, čo sa ti v posteli páči?

Kamarátstvo s výhodami Pexels/cottonbro studio

Povedal ti on, čo v posteli túži od teba?

Pýtala si sa ho na predošlé milenky?

baba s chalanom v posteli Pexels/Ketut Subiyanto

Použili ste už pri milovaní nejaké pomôcky?

Robila si to niekedy s niekým už na verejnosti?

dobrá milenka nahá na verejnosti Pexels/Alexandra Patrusheva

Milovala si sa už s niekým, koho si nepoznala? Mala si známosť na jednu noc?

Spravila si to už nejakému chlapovi ústami? Robila si to už svojmu partnerovi?

žena s mikulášskou čiapkou Pexels/Ivan Babydov

Aká si v posteli? Odpovedz na tieto otázky a zistíš, či si dobrá milenka
SI DOKONALÁ!
Tvoj partner ešte v posteli nemal lepšiu milenku, akou si práve ty. Môžeš sa tešiť, pretože ťa už nikdy nechce za nikoho vymeniť. Na milión percent mu vyhovuješ a nepotrebuješ sa nič priučiť. Práve naopak, ty by si si mala otvoriť nejaký kurz, ako byť dobrou milenkou.
ZLATÁ STREDNÁ CESTA
Hoci nie si úplne najlepšou milenkou, no ani tou najhoršou. Máš sa ešte čo učiť. Skús si preštudovať akési články. Alebo máš talent, no hanbíš sa to svojmu partnerovi ukázať. Nemáš prečo. Je to iba vaša rozkoš, ktorú vám nikto nezoberie. A ver tomu, že keď mu to už raz ukážeš, nedokáže ťa vymeniť za inú. Chlapi žijú pre s*x.
MÁŠ SA ČO UČIŤ
Možno si veľa chlapov nemala v posteli alebo možno nemáš prirodzený talent. Nie si pre neho najlepšou milenkou. Cíti, že si ako drevo a nevieš sa ani hýbať. Skús si napríklad pustiť film pre dospelých a odsleduj pohyby. Ak sa hanbíš, neboj sa. Ide iba o študovanie, žiadnu rozkoš. A keď ťa to pochytí, pokojne sa tomu oddaj aj sama. V posteli s partnerom ti to iba pomôže.

Ak s partnerom v s*xe túžite vyskúšať niečo nové, skúste sa inšpirovať intímnymi trendami tohto roka. Zároveň ťa náš článok dokáže aj prekvapiť, pretože by si možno nikdy nepovedala, že Slováci sú v posteli až takíto zvrátení.

Možno si už počula od svojho partnera aj ty vetu „Chcem čas.“ Je to jeden z tých výrokov, ktorý môže vyvolať zmätok a obavy v každej žene. Čo to vlastne znamená? Prečo chlap chce čas a čo to môže znamenať pre váš vzťah? Odpoveď nájdeš po kliknutí SEM.

Každý vie, že milovanie môže viesť k otehotneniu. Preto sme si pre teba pripravili aj ďalší kvíz, ktorý sa týka toho, koľko v budúcnosti budeš mať detí s manželom. Klikni SEM, odpovedz na otázky a zisti to. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Kvízy