Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo sa prvýkrát verejne rozhovoril o smrti svojho synčeka. Tento fenomenálny futbalista sa s bolesťou podelil v rozhovore s Piersom Morganom

Cristiano Ronaldo spolu so svojou partnerkou Georginou Rodríguez sa na svojich Instagramoch v októbri minulého roku pochválili radostnou novinkou. ,,S potešením oznamujeme čakáme dvojičky.“, napísali vtedy.

Radosť vystriedala obrovská bolesť 

V apríli tohto roku tento pár oznámil obrovskú tragédiu. Ako sme už písali, predčasný pôrod prežilo z dvojičiek len jedno bábätko. Synček, ktorý mal nosiť meno Angel, bohužiaľ, pri pôrode zomrel.

Táto smutná správa obletela svet a všetci fanúšikovia s nimi smútili. „Domov, sladký domov. Gio a naše dievčatko sú konečne spolu s nami. Chceme sa všetkým poďakovať za všetky milé slová a gestá. Vaša podpora je veľmi dôležitá a všetci sme cítili lásku a úctu, ktorú máte k našej rodine. Teraz je čas byť vďačný za život, ktorý sme práve privítali na tomto svete,“ vyjadrili sa zdrvení rodičia.

Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez
zdroj: Instagram/georginagio

Cristiano Ronaldo sa prvýkrát zveril s bolesťou, ktorú prežívali

Cristiano Ronaldo teraz, po vyše pol roku, prvýkrát prehovoril o bolesti, ktorú on aj Georgina prežívali. Urobil tak v rozhovore pre TalkTV. Priznal, že to bol najhorší moment v jeho živote, odkedy umrel jeho otec. Keď sa niekto teší na príchod bábätka, toto vážne nečaká.

„Ja a Georgina, sme mali dosť ťažké chvíle. Nechápali sme, prečo sa nám to stalo. Bolo to ťažké, úprimne povedané, bolo veľmi, veľmi ťažké pochopiť, čo sa deje v tom období nášho života,“ prezradil Ronaldo.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News