Známa influencerka

Zdá sa, že toto už poriadne prehnala! Známa influencerka, ktorá sa preslávila nielen svojimi vizážistickými schopnosťami, ale aj kontroverzným vystupovaním, sa na svojom Instagrame priznala k zatknutiu. Nikita Dragun mala vystrájať na hoteli v Miami a portál TMZ priniesol viac detailov.

Len 26-ročná Nikita, vlastným menom Niktia Ngueyen, má na svojom Instagrame viac ako 9 miliónov followerov, ktorých zrejme zaujímajú jej veľmi odvážne príspevky. Kráska svoje telo miluje, o to viac, keď tomu tak vždy nebolo. Narodila sa totiž ako chlapec Nicholas. Po strednej škole sa rozhodla pre zmenu pohlavia.

Známa influencerka Nikita Dragun
zdroj: Instagram/nikitadragun

Známa influencerka miluje pozornosť

Nikita, ktorá má mexické aj vietnamské korene, sa narodila v Belgicku, no školu navštevovala už v USA. Nikdy sa netajila tým, že tam nezažívala práve najkrajšie chvíle svojho života.

Široké publikum zaujala svojimi make-up tutoriálmi a po tom, čo sa priznala k minulosti, sa o nej začalo hovoriť ešte viac. Tentokrát nie práve v najlepšom. Podľa informácií totiž robila v istom hoteli v Miami rozruch a bola na ňu privolaná polícia.

Nikita mala chodiť nahá okolo bazéna a rušiť ostatných hlasnou hudbou v izbe. Aj keď ju polícia upozornila, svoje správanie nezmenila. Do ochrancov zákona mala hodiť fľašu s vodou, kvôli čomu ju aj zatkli. Video zo zatýkania dokonca nahrala na sociálnu sieť a pozrieť si ho môžeš nižšie.

Známa influencerka Nikita Dragun
zdroj: Instagram/nikitadragun

Nie je to jej prvý škandál

Z väzenia ju pustili až po tom, čo bola za ňu zložená kaucia vo výške 5 000 dolárov. „Mami, prepáč. Už nie som vo väzení,“ napísala do popisu. Nejde o jej prvý priestupok, už počas pandémie si zavarila tým, že usporiadala veľkú párty v čase prísneho zákazu.

Zdroj: Instagram/nikitadragun, tmz.com

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News