top modelka

Týmto víkendom vládnu móda a módne prehliadky. Napríklad,  najpopulárnejšie podujatie na Slovensku FASHION Live v Bratislave, kde je predstavené oblečenie od tých najlepších slovenských dizajnérov. Ale aj dlho očakávaný Paris Fashion Week 2022 v Paríži, kde môžeme vidieť nové krásne kúsky od svetoznámych dizajnérov a známe modelky. Najviac však prekvapila jedna top modelka. 

Toto jej defilé si diváci zapamätajú nadlho. 

Najočakávanejšia módna udalosť tohto roka

Paris Fashion Week 2022 tento rok začal 26. septembra a na každý deň má pripravený naozaj bohatý a pestrý program, ktorý je dostupný aj na ich Instagrame. Včerajší deň módnych prehliadok uzatváral skvelý tandem dvoch mladých mužov, ktorí spoločne vytvorili značku oblečenia Coperni.

Tento ročník Paris Fashion Week pre nich nie je prvý, a preto ich stáli diváci už poznajú a majú vo veľkej obľube. Vždy totižto nájdu spôsob, ako prekvapiť. Ale prekvapenie takéhoto typu od nich naozaj nikto nečakal.

Súčasťou prekvapenia sa stala svetoznáma modelka

Tohto šokujúceho prekvapenia sa zúčastnila aj 25-ročná top modelka Bella Hadid. Je považovaná za jednu z najlepšie platených modeliek na celom svete. Nielen, že vyšla na defilé pre značku Coperni takmer nahá. Najväčším šokom bolo, že umelci na ňu šaty NASTRIEKALI rovno na pódiu pred divákmi.

Topmodelka
zdroj: Instagram/bhbrmidia

Áno, vidíš dobre, unikátne šaty boli vytvorené priamo na modelke počas prehliadky. A keďže boli nastriekané rovno na ňu, dokázali dokonale ukázať a zvýrazniť všetky jej krásne krivky.

Počas vytvárania šiat sa Bella Hadid prezentovala ako skutočná kráľovná, napriek tomu, že ešte pred rokom ju trápili vážne psychické problémy. Ruky držala jemne nad hlavou, aby ukázala svoju krásnu postavu počas toho, ako ďalšie a ďalšie vrstvy unikátnych šiat obaľovali jej telo. Výsledkom sú elegantné biele šaty bez ramienok a s jemným, ale zároveň zvodným rozparkom, ktorý odhalil jej stehná.

Celé video tohto šokujúceho procesu, na ktorom sú zachytené aj reakcie divákov, zverejnila na svojom Instagrame známa nemecká módna blogerka Leonie Hanne.

Zdroj: Instagram/leoniehanne

 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News