Photo by Davids Kokainis on Unsplash.com

Ak sa majú stretnúť osoby, ktoré sú si súdené, stretnú sa.

Neovplyvníš to. Neprekazíš to. Nevyhneš sa tomu. Ak máš s niekým silné puto, nikdy sa nestratí. Možno si teraz hovoríš, že ľudia, ktorí odídu z tvojho života, sa už nikdy nevrátia. Niektorí nie. Niektorí musia pokračovať ďalej takisto, ako aj ty. Niekde inde.

Niekde, kde majú niečo nové zažiť a niečo nové sa naučiť. To jednoducho neovplyvníš. Avšak niektorí ľudia, ktorí majú byť v tvojom živote, aj budú. Možno teraz odišli. Ani nechceli. No museli. Museli niečo nové pochopiť.

Možno sa teraz vaše cesty rozdelili, no nebude to navždy. Nehovorím, že každý z tvojho života raz odíde, no nehovorím aj, že sa už nikdy nevráti.

zdroj: Photo by Edward Cisneros on Unsplash.com

Určite sa ti stalo, že sa tvoje a jeho, jej cesty rozdvojili. Ty vieš, kde je pravda. Možno to bol on. Možno to bola ona. Možno to bol ten, ktorý ti ukázal pravý význam lásky. Možno to bola ona, ktorá ti ukázala, o čom je skutočné priateľstvo.

No prišiel. Prišla.

Nechcel odísť. Nechcela odísť.

No museli. Potrebovali to.

Ako aj ty.

zdroj: Photo by Scott Broome on Unsplash.com

Ak má byť v tvojom živote, bude! Možno nie teraz. Možno nie si na to ešte pripravená, možno si máš pár vecí uvedomiť a zažiť. Možno na to nie je vhodný čas. Možno teraz máš byť sama. Prijmi to.

Nikdy nedrž ľudí v tvojom živote, ak chcú zostanú. Ak nie, odídu.

Ži svoj život každý deň naplno. Áno, strata človeka bolí, no horšie je, ak stratíš samú seba.

Častokrát sa stane, že človek, ktorý bol v našom živote obrovskou súčasťou, odíde. Sme nahnevané, kričíme, sme zlomené. Už nechceme nikomu veriť. No sami si neuvedomujeme dôvody, prečo odišiel. Možno to bolo kvôli nášmu správaniu, možno kvôli jeho správaniu. Ak niekto má odísť z tvojho života, odíde.

Ak sa niekto má vrátiť do tvojho života, vráti sa.

Ak s niekým máš byť, budeš a nikto a nič vás nezastaví.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating