Makhmud Muradov
Instagram/makhmud_muradov, Instagram/bagarovamonika

Bývalý partner Moniky Bagárovej má vážne problémy. Ako informoval český portál iSport, Makhmud Muradov sa nemôže vídať so svojou dcérkou, pretože dostal zákaz vstupu do Českej republiky a celkovo do Európy.

Makhmud Muradov je úspešný MMA zápasník. Vo svojich zápasoch dlhé roky zdvíhal uzbeckú aj českú vlajku, no s tým už bude odteraz koniec. Práve Česko, v ktorom strávil svojich posledných 11 rokov, ho vyhostilo z krajiny a nepredĺžilo mu víza.

„Vo Francúzsku mi zápas zrušili, nemám totiž vízum do Európy, pretože mi ho Česko zrušilo. Ani neviem prečo. Že som vraj nebezpečný pre republiku a pre verejnosť. Nechápem, odkiaľ to vzali,“ prezradil zápasník pre český portál.

Makhmud Muradov
zdroj: Insatgram/makhmud_muradov

Aj keď si nie je vedomý toho, že by porušil nejaký zákon, musel opustiť Prahu. Podľa Mahkmudových slov už viac nebude dvíhať v zápasoch českú vlajku, keďže sa k nemu takto zachovali.

„Mám rád ľudí v Česku. Mám v Česku dcéru, kamarátov, všetko. Ale to, ako sa zachovala Česká republika… bohužiaľ, už nikdy nebudem mať v zápase českú vlajku. Hovorím tak, ako to je,“ dodal rozhorčený Muradov, ktorý kvôli tomuto problému nemôže navštíviť ani svoju dcérku Rumiu.

Aj napriek tomu, že Makhmudovi nevyšiel vzťah s českou speváčkou Monikou Bagárovou, snažia sa mať priateľský vzťah kvôli maličkej. Po prvom rozchode to skúsili spolu urovnať, no, žiaľ, ani druhý pokus im nevyšiel a definitívne sa od seba odlúčili. Monika vo svojej najnovšej skladbe dokonca spieva aj o nevere, a tak sa vytvorili domnienky, či ju venovala práve svojmu bývalému.

Bagárová a Muradov
zdroj: Instagram/bagarovamonika

Aj keď Makhmud vyzerá ako tvrdý chlap, pri svojej Rumii sa roztopí a je z neho dokonalý a starostlivý otecko. Zatiaľ je ale otázne, kedy sa bude môcť so svojím pokladom opäť stretnúť. Držíme palce, aby to bolo už čoskoro a aby sa tieto problémy nejakým spôsobom vyriešili.

Zdroj: iSport.blesk.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News