Bláznivá žena
Pexels/José Carlos Chero

­Nudné a lenivé znamenia už poznáš. Teraz je na čase, aby si spoznala dve najbláznivejšie znamenia, s ktorými zažiješ zaručenú zábavu.

Po ich boku sa nikdy nebudeš nudiť, naučíš sa niečo nové a brucho ťa bude bolieť od smiechu ešte aj na druhý deň. Si pripravená?

Baran

Za svoj život stretneš veľa bláznivých ľudí, ktorým by si sa mala vyhýbať a snažiť sa o to, aby neboli v tvojom živote, ak ho chceš prežiť pokojne. Jedným z nich je aj Baran, pretože tento človek je za každé bláznovstvo. Akúkoľvek vec ty povieš zo žartu, on ju myslí vážne a pôjde ju urobiť.

Jeho humor je situačný a vie sa zabaviť aj počas pracovného dňa. Bláznom ho mnohí nazývajú aj preto, že je otvorený single cestovaniu a nebojí sa skúmať oblasti, v ktorých ešte nebol na vlastnú päsť. Má zdravé sebavedomie, preto mu neprekáža míňať svoje zarobené peniaze na luxusný a bláznivý život.

Dve ženy sa smejú
zdroj: Pexels/Elina Fairytale

Rak

Medzi najbláznivejšie znamenia patrí aj Rak. Tento človek, ako už iste vieš, je náladový a nikdy pri ňom nevieš, v akej nálade ho stretneš. Nebojí sa riskovať, lebo si chce život užiť a tak skúša svoje hranice. Najčastejšie ich posúva v oblasti adrenalínových atrakcií, lebo počas nich sa cíti sám sebou. Je dynamický, preto miluje takéto trávenie voľného času.

Jeho humor mnohí pokladajú za výkrik do tmy, pretože sa podarí málokedy. Vtipy, ktoré si vymyslí, sú biedne, no aspoň sa všetci ostatní zabávajú. To z neho robí skvelého priateľa. Okrem iného aj veľmi rád pomáha a svojim kamarátom málokedy povie nie. Zvyčajne sa snaží o to, aby bolo jeho okolie šťastné, lebo keď je šťastné okolie, je šťastný aj on.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy