Ženy v letných outfitoch
Instagram/mafiahande/simona.ngo

S letom prichádza nielen viac slnka, radosti či zábavy, ale aj takého randenia. Okrem motýľov v bruchu, blažených úsmevov a tých neopísateľne krásnych pocitov, sa mu chce každá z nás prirodzene páčiť. Vtedy sme schopné aj niekoľko hodín premýšľať nad tým, čo si na prvé alebo ďalšie spoločné rande obliecť. 

Samozrejme, že nie je všetko len o vonkajšej kráse, ale ruku na srdce, každý jeden muž je istým spôsobom rád, ak má pri sebe ženu, ktorou sa môže pýšiť. A platí to obzvlášť aj v tomto prípade. Začiatky v randení sa radia medzi tie najkrajšie, vtedy sa zamilovanosť dokáže dostať naozaj na tú najvyššiu úroveň.

Ak sa budeš nachádzať počas tohto teplého obdobia v podobnej situácii aj ty (alebo sa už nachádzaš) a nebudeš si vedieť rady s tým, čo si na seba v túto výnimočnú chvíľu obliecť, rady ťa inšpirujeme. Vybrali sme pre teba niekoľko tipov, ktoré sa ti môžu hodiť. 

Rande v šatách

Ak chceš pôsobiť romanticky a zároveň elegantne, stav na tento kúsok. Šatami nikdy nič nepokazíš a to ani v prípade, ak netušíš, na akom mieste sa rande bude konať. V jednoduchosti je krása, preto si dopraj akékoľvek tohto typu. Mala by si sa v nich samozrejme cítiť čo najviac pohodlne a príjemne. 

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieSom_fashionista