Separ a Majk Spirit
Instagram/separ__dms/majkspirit

Už zajtra si zmerajú svoje sily. Postavia sa pred kamery a divákov, no tentokrát to nebude o ich hlasoch, ale rukách. Raperi Majk Spirit a Separ sa totiž proti sebe postavia v ringu na akcii s názvom Fight Night Challenge 2. Pomyselná bitka medzi nimi už však začala, hviezdy večera si totiž na sociálnych sieťach posielajú drsné odkazy.

Bojové športy sa stávajú medzi divákmi čoraz populárnejšie, najmä vďaka známym menám. Výzvu vyskúšať si zápas v MMA či boxe si však môžu aj tí, ktorí majú úplne iné povolanie. Druhýkrát sa totiž u nás bude konať udalosť, na ktorej budú bojovať známi hudobníci. Na tej prvej sa objavil napríklad aj Rytmus, ktorý sa do ringu vráti aj tentokrát.

Okrem profesionálnych zápasníkov a Rytmusa, sa ako hlavný bod programu predstavia práve Majk Spirit so Separom. Tí ukážu, či sú vďaka niekoľkomesačným tréningom dostatočne pripravení a už v tento piatok – 3. júna bude jeden víťazom. Atmosféra medzi nimi hustne aj na Instagrame, kde si už odkazujú drsné poznámky, ale aj výsmešky.

Začal Majk, ktorý povedal, že by rád „skalpoval“ Separa. Na čo sa člen skupiny DMS vyjadril.

Takto Separ reagoval na odkaz

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News