Originálne koníčky maľovanie a kurz keramiky
Instagram/lucypug, Instagram/plain.power

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Chcela by si nejakým spôsobom zabiť čas a zároveň nudu? Ak ťa tvoje bežné hobby prestávajú baviť, je najvyšší čas vyskúšať aj nejaké originálne koníčky.

Máme pre teba 8 nápadov, ktoré by sa ti mohli páčiť, pretože pri nich môžeš spoznať nových ľudí a tiež sa aj poriadne zabaviť.

Maľovanie

Ak si rada čarbeš na papier alebo ťa už odmalička baví maľovanie, vyskúšaj ho v skupinovej forme. Budeš mať z toho neuveriteľný zážitok a navyše si odnesieš svoje vlastnoručne vytvorené umelecké dielo. Neboj sa s tým začať, aj keď s maľovaním nemáš veľké skúsenosti. Možno budeš prekvapená, aký talent v sebe objavíš.

Tanečné kurzy

Rada tancuješ, no na diskotéky sa už cítiš stará? Neboj sa navštíviť tanečný kurz, pričom si môžeš vybrať z rôznych tanečných žánrov. Láka ťa viac hip-hop alebo skôr spoločenské tance? Možno na to nahovoríš aj svojho frajera alebo kamošku.

Športovanie

Prihlás sa do športového tímu alebo si len nájdi parťáka, s ktorým sa budeš nejakému športu venovať. Nezáleží na tom, či to bude beh, bicyklovanie, plávanie, tenis, bedminton či mnoho ďalších. Môžeš s niekým chodievať aj na turistiku, pričom môžete spoznávať krásy, ktoré nám Slovensko ponúka.

Výhodou tohto koníčka je, že budeš stále aktívna, čo sa môže odraziť aj na tvojej postave.

Kurz keramiky

Chcela by si si vyrobiť niečo vlastné? V tom prípade odporúčame kurz keramiky, na ktorom si môžeš vyrobiť hrnček, misku alebo tanier. Možno nebudú na prvý pohľad dokonalé, ale rozhodne budú originálne. Vždy, keď z nich budeš jesť alebo piť, si spomenieš na to, že si ich vlastnoručne vyrobila. O to viac hrdá na seba budeš.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife