Ryšavá žena
Pexels/Cristyan Bohn

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Znamenia, ktoré neudržia žiadne tajomstvo a milujú ohováranie, sme ti už predstavili. Teraz ti odhalíme, komu sa dá veriť. Práve títo ľudia udržia akékoľvek najväčšie tajomstvo a môžeš im plne dôverovať. Sú u nich v bezpečí, preto nehrozí, že by sa o nich dozvedel niekto iný.

Býk

Aj ty si o Býkovi myslíš, že je tvrdohlavý a vie byť miestami až necitlivý? Môže to byť pravda, no tiež je skutočnosťou to, že tento človek je vo svojom vnútri veľmi empatický. Rozumie ostatným a vie ich pochopiť, preto za ním prichádzajú a riešia problémy.

Taktiež je veľmi trpezlivý, pokojný a ku šťastiu mu chýba málo. Ak sa rozhodneš, že mu prezradíš svoje najväčšie tajomstvo, môžeš byť pokojná. U neho je v bezpečí, pretože je zodpovedný a nikomu by ho neprezradil. Pokiaľ by sa to stalo, bol by zo seba sklamaný.

Kozorožec

Ďalším zodpovedným znamením je Kozorožec. Tento človek vie, čo je v živote správne a čo nie. Hovorí sa, že nikto nie je dokonalý, lebo každý robí chyby. O ňom to však neplatí. Snaží sa ku všetkému pristupovať naozaj ukážkovo a na prestíži a mienke mu záleží.

Keď sa mu zdôveríš a odhalíš mu svoje najväčšie tajomstvo, môžeš byť na 100 % presvedčená o tom, že si ho zoberie až do hrobu. Nevyzradí ho ani keby ho mučili, preto mu môžeš dôverovať a radiť sa s ním o všetkom, čo sa v tvojom živote stane. Je nesmierne lojálny.

Vodnár

Človek v znamení Vodnára má láskavý charakter. Nemá problém sa prispôsobovať, preto sa dokáže rýchlo začleniť do kolektívu a vytvoriť si priateľov. Ak vo svojom živote nemáš nikoho, komu by si sa so svojimi tajomstvami zdôverovala, stav na Vodnára.

Môžeš mu povedať akékoľvek tajomstvo a bude u neho v bezpečí. Neprezradí ho nikomu a ani ťa za neho nebude súdiť. Rozumie, že každý človek má pre svoje správanie konkrétny dôvod. Ako sme už vyššie spomenuli – je prispôsobivý a žiadne podmienky mu neprekážajú. Jednoducho – ideálny priateľ.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy