Muž a žena na pláži pri západe slnka
Pexels/Arthur Ogleznev

Existujú slová, po ktorých túži každá žena. Slová, ktoré vyjdú z úst jej partnera a vďaka nim sa bude cítiť výnimočne. Milujem ťa. Si nádherná. Ďakujem ti. Si tá najlepšia. Koľko milých viet dokážu muži vo vzťahu povedať, aby nás dokázali zahriať pri srdiečku, však? Až na to, že mnohé z nás začujú od milého vyjadrenia, ktoré to srdcia doslova lámu. 

Nie každý partner a vzťah je dokonalý. Občas sa môžeš objaviť v takom toxickom spojení, ktoré ťa bude ako ženu osobnostne ničiť. Jediná možnosť je ukončiť to a netrápiť sa láskou, ktorá evidentne nie je skutočná. Pretože ak ti partner povie jednu z týchto 3 viet, potom ťa naozaj nemiluje.

Mňa tvoj názor nezaujíma

Akákoľvek formulácia myšlienky, z ktorej je jasné, že tvoja polovička vôbec nerešpektuje tvoje názory, rozhodnutia, sny, ciele, … je jasná stopka vo vzťahu. Nezáleží na tom, či rozhoduje o tom, na aký film sa pozriete alebo do akého mesta sa presťahujete. Či sú to maličkosti alebo vážne veci, vždy sa musíte poradiť spoločne a brať ohľad na toho druhého.

Keď ti muž dá najavo, že ho netrápi, čo si myslíš, či nemá potrebu pýtať sa ťa na radu, potom to s tebou nemyslí vážne a nikdy sa to nezmení. Nebudeš pre neho natoľko dôležitá, aby to pochopil.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating