Instagram/domicibulkova

Pri Dominike Cibulkovej sa názory ľudí veľmi často striedajú. Mnohí ju obdivujú za všetko, čo vo svojom živote dosiahla, no vždy sa nájde niekto, kto rád kritizuje a zhejtuje aj tie najmenšie detaily. Najčastejšie musela Domča čeliť urážkam na svoju postavu alebo odvážne outfity, ktoré si na seba rada oblieka.

Po prvom kole tanečnej šou Let´s Dance mnohým divákom padla sánka, pretože naša najúspešnejšia tenistka predviedla naozaj krásne číslo, za ktoré sa umiestnila na 3. mieste. Ľudí si navyše získala aj pekným gestom v podobe modro-žltých šiat, ktoré si obliekla na znak súdržnosti so susednou Ukrajinou.

„Statement dress 🙏🏻🇺🇦 A zo srdca veľké ĎAKUJEM všetkým za vašu podporu, bol to pre mňa jeden krásny a úžasný večer v tej najpríjemnejšej spoločnosti všetkých ľudí, ktorí pracujú na tejto show! Úprimne musím sa priznať, ísť do toho bola a JE pre mňa naozaj veľká výzva,“ priznala po prvom kole 32-ročná Cibulková.

Po druhom kole to už také ružové nebolo, aspoň čo sa týkalo komentárov od sledovateľov. Dominika musela zatancovať cha-chu na skladbu od Jennifer Lopez, ktorej sa snažila priblížiť aj svojím výzorom. A práve jej outfit schytal množstvo kritiky.

Podľa niektorých komentujúcich bol výber outfitu neadekvátny vzhľadom na Dominikinu postavu. Taktiež komentovali kostymérov, či jej to robia naschvál. Zaujali ich aj jej stehná a padlo dokonca prirovnanie vorvaň na suchu. Domča sa rozhodla nebyť ticho a ku všetkému sa vyjadrila na svojom profile.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News