Instagram/simon__leviev__official_____

Hľadá možnosti, ako si zarobiť bez námahy! Simon Leviev, to je meno, ktoré už pozná snáď celý svet. Príbeh o tom, ako oklamal a obral mnohé ženy o milióny dolárov spôsobil ošiaľ. O klamárovi vyšiel dokonca aj krátky dokument na Netflixe, v ktorom o jeho praktikách prehovorili 3 z jeho obetí. Keďže sa mu míňajú nápady, Simon sa rozhodol prihlásiť na Cameo, z čoho by sa mu mali sypať peniaze.

The Tinder Swindler je oficiálny názov dokumentárneho filmu, v ktorom sa odhalili tajomstvá muža, ktorý rafinovane obral svoje obete o peniaze, aby si z nich mohol žiť na vysokej nohe. Shimon Hayut je skutočné meno podvodníka, ktorý sa hral na podnikateľa s diamantami, pričom si svoje obete hľadal na online zoznamke Tinder.

Keď ich však očaril správaním či bohatstvom (ktoré bolo vo výsledku platené vždy z peňazí inej ženy), dostal z nich peniaze na svoje ďalšie útraty. Po tom, čo sa do neho zamilovali, vylákal z nich peniaze, pričom sa tváril, že má problémy a všetko im vráti.

Na každú ženu použil rovnaké triky a odhaduje sa, že z nich vymámil spolu až okolo 10 miliónov dolárov. Za svoje podvody si istý krátky čas odsedel aj vo väzení, no opäť si žije na vysokej nohe a luxusom sa chváli. Ktovie, odkiaľ má opäť peniaze a či mu pomôže k väčšiemu bohatstvu aj jeho nová „práca“.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News