Pexels/Trung Nguyen

Poslednú dobu sa častejšie zamýšľaš nad svojim partnerom, konkrétnejšie však vnímaš a zaoberáš sa zmenou v jeho správaní. Obzvlášť ti to všetko prichádza akési zvláštne práve kvôli tomu, že neprešiel až tak dlhý čas od vášho zblíženia, na druhej strane nie ste spolu ani prikrátko.

Si v rozpakoch, pretože je o dosť  iný ako na začiatku vášho vzťahu a prirodzene ti chýbajú veci, práve kvôli ktorým si získal tvoje srdce. Je zvláštne sa cítiť vo vzťahu k partnerovi zrazu neisto.

Práve v tento čas spomínaš na nezabudnuteľné romantické chvíle, ktoré u vás nikdy nesmeli chýbať, no i na tie, kedy boli plné zábavy, radosti a smiechu. Teraz sa to akoby všetko obrátilo naruby.

Stal sa z neho akýsi egoista v toľkých veciach, ktoré sa ti na ňom tak veľmi pozdávali.

Prichádzaš na to, že práve tieto egoistické sklony mu začínaš tolerovať čoraz viac, no oni sa dookola nabaľujú. Kladieš si otázku, či je to obdobné alebo sa to zmení a bude všetko tak ako na začiatku?

Samozrejme, niekedy je aj to možné, avšak existuje i ďalšia možnosť. Tou je tá, že máš v skutočnosti pri sebe iného človeka ako si si myslela na začiatku. Z takýchto mužov sa zvyknú v mnohých prípadoch vykľuť narcistické povahy. 

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating