Instagram/boozynbar

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Valentín je ideálnym dňom na to, aby si svojmu priateľovi vyjadrila, ako veľmi ho ľúbiš. Samozrejme, mala by si to robiť každý deň, nie len počas jedného dňa v roku.

Pripravili sme si pre teba výber najlepších (a najkrajších) drinkov, ktoré mu môžeš namiešať. Pri večeri je potrebné, aby ste mali niečo na pitie, no nemusíš ich nutne robiť len pre priateľa. Tieto drinky sú skvelým nápadom aj vtedy, keď si single a sviatok svätého Valentína oslavuješ sama alebo v kruhu priateliek.

Amorov bozk

K Valentínu Amor neodmysliteľne patrí. Bol to boh rímskej mytológie. Drink s jeho menom teda musí chutiť božsky. Na prípravu budeš potrebovať med a jedlé ozdoby (na zdobenie pohára), ľad, malinový likér, čokoládový likér, škoricovú whisky, mlieko alebo smotanu a  malinový sirup na osladenie.

Francúzsky bozk

Koho by bavili obyčajné bozky na pery, však? Navyše počas Valentína. Ak chceš pripraviť drink, ktorý sa volá Francúzsky bozk, nachystaj si opäť malinový likér, vodku, limetkovú šťavu, čerstvé maliny, mätové lístky a bublinkové víno.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife