Instagram/bagarovamonika

Snažia sa byť len vzornými rodičmi alebo si k sebe opäť našli cestu? Monika Bagárová a Makhmud Muradov už vôbec netaja, že spoločne i s ich dcérkou Rumiou trávia čas ako jedna šťastná rodinka. Neprešli pritom ani 2 mesiace od toho, čo počas Vianoc Monika oznámila na Instagrame, že sa oficiálne rozchádzajú a stiahla sa zo sociálnych sietí, aby si dopriala čas pre seba a dcéru.

V tom čase 27-ročná speváčka tvrdila, že sa rozišli len mesiac pred týmto verejným oznámením, no faktom, ktorý neušiel ich fanúšikom, bolo aj to, že už niekoľko mesiacov nepridávali spoločné fotografie tak, ako kedysi a väčšinu času trávili dokonca v iných krajinách. O ich rozchode sa tak špekulovalo už dlhšiu dobu.

SLEDUJ náš Facebook a HOT NEWS zo sveta šoubiznisu sa dozvieš medzi prvými! Klikaj >>> TU <<<

Odkedy boli oficiálne oddelení, takmer vôbec sa nestretávali a aj čas s malou trávili oddelene. Všetko sa to zmenilo minulý týždeň, keď strávili časť víkendu spoločne. „Je to comeback,“ vyjadril sa pre extra.cz neznámy zdroj z ich okolia. Okrem víkendu si však aj počas posledných dní nažívali, akoby žiaden rozchod ani nebol.

„Ruminka je náš zmysel života. Obaja pre ňu dýchame a urobíme vždy všetko preto, aby bola šťastná a nič jej nechýbalo. Tým nemyslím materiálne,“ vyjadrila sa Monika na sociálnej sieti pri otázke o tom, či sú znova spolu.

No a po najnovšej fotografii je celý ich vzťah opäť pre fanúšikov nejasný.

Pokračovanie článku na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News