Instagram/patusaa_

Patríciu Šimanovú poznáme ako najmladšiu súťažiacu, ktorá bojovala na poslednej Farme 13. Už od začiatku sa jej lepila smola na päty, a tak sa na televíznych obrazovkách dlho neohriala.

Napriek tomu si na svojom Instagrame stihla vybudovať kvalitné fanúšikovské publikum. Najnovšie sa tam pochválila zmenou imidžu.

Devätnásťročná Trnavčanka sa do reality šou prihlásila, aby zabojovala o tučný balík peňazí a ukázala tak okoliu, že na to má. Z hry ju však vyradili viaceré zdravotné problémy.

Najprv jej bolo zle a farmári sa o ňu príkladne postarali. Jej úplné vyradenie z hry zapríčinil nepekný pád. Následkom toho ju boleli nohy, chrbtica a hlava. Lekári ju teda ihneď museli previezť do nemocnice.

Mladú blondínku po odchode nahradila ďalšia plavovláska. Išlo o Moniku Fabulovú, ktorá statok už raz opustila.

Jej sláva sa rozrastá

Vraví sa, že všetko sa deje kvôli niečomu. Síce sa krásna Paťka na Farme 13 dlho nezdržala, na Instagrame si získala množstvo sledovateľov. Preto je len otázka času, kedy sa z nej stane influencerka na plný úväzok. Už stihla dostať aj ponuky na rôzne spolupráce, ktoré potom náležite odprezentovala na sociálnej sieti.

Na svojom profile je Paťka veľmi aktívna. Každú chvíľu sa fanúšikom pochváli zaujímavosťami zo svojho súkromného života a modelingovej kariéry. Najnovšie prekvapila novým vzhľadom.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News