Instagram/lolpete.rs

Mladá slovenská herečka, ktorú si diváci pamätajú zo seriálov Nový život či Naši, Laura Petersen, sa na svojom Instagrame pochválila krásnou novinkou. Už pár dní je z nej čerstvá mamička. Svojmu snúbencovi Marekovi porodila syna, ktorý dostal dokonca 2 mená.

22-ročná talentovaná seriálová hviezda oznámila v auguste 2021, že so svojím partnerom Marekom sú v radostnom očakávaní. Skôr, ako prišlo bábätko na svet, prekvapila fanúšikov ďalšou krásnou správou o tom, že na Vianoce sa z nej stala aj snúbenica po tom, čo pred ňou, vtedy ešte budúci otecko, pokľakol s dokonalým zásnubným prsteňom.

Dvojica netajila informáciu o tom, že ich prvorodeným dieťatkom bude chlapec. A včera ho po niekoľkodňovej odmlke na sociálnych sieťach ukázala svetu!

Tieto dni sú najúžasnejšie a zároveň najnáročnejšie, aké som kedy zažila. Som šťastná, že je naša rodinka celá, a že sme všetci pokope, zároveň som nevedela, že vo mne existuje taký veľký strach o to, robiť všetko správne. Už ma tu budete vidieť teraz častejšie, avšak verím, že pochopíte, keď sa raz za čas vytratím a budem sa venovať len nám,“ napísala k fotke, kde drží synčeka za malú ručičku.

Synček dostal až 2 mená – Matteo Marek, takže nie len nové, ale aj to po ockovi. Gratulujeme!

SLEDUJ náš Facebook a HOT NEWS zo sveta šoubiznisu sa dozvieš medzi prvými! Klikaj >>> TU <<<

Aktuálne si rodinka užíva prvé spoločné dni a Laura priznáva, že to nie je vôbec jednoduché: „Musím priznať, že najkrajšia vec sa pre mňa stala aj najnáročnejšou, pretože chcem byť najlepšia ako pre Teuška, tak aj pre Mareka a chcem aby mali v živote všetko len to najlepšie. A v tomto období sa dopúšťam veľa chýb, zažívam obrovské strachy, nie všetko ide tak ako by som chcela a cítim sa niekedy bezmocná a áno, je to len 6 dní, ale dlhých dní, plných nových vecí a obáv a nevydarených pokusov (s miliónmi krokodílích sĺz),“ vyjadrila sa pod najnovšou fotografiou.

Zdroj: Instagram/lolpete.rs

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News