Instagram/dominikamirgovaofficial

Začiatok decembra je obdobie, kedy začíname počúvať vianočné pesničky. Nielen tie zahraničné, ktoré pozná každý, ale aj medzi slovenskými nachádzame poklady. Medzi obľúbené patrí nepochybne aj skladba „Šťastné a veselé“, ktorú naspievala Dominika Mirgová ešte v roku 2014.

V tom čase nosila pod srdcom svojho synčeka Peťka, z ktorého je dnes už veľký školák. V určitom smere sa podal na svoju mamu, pretože ho baví hudba. Svoj talent predviedol v novinke, ktorú Dominika zverejnila na svojom YouTube.

Po rokoch prespievala vianočný song „Šťastné a veselé“ a na pomoc si prizvala práve svojho syna. Vznikol tak krásny a emotívny duet s ešte krajším klipom.

„Je to vonku! Myšlienka, s ktorou som sa pohrávala už roky. Teším sa zo skladby Šťastné a veselé, pretože som v tom klipe čakala Peťka a téma pesničky v podstate je aj o mne. Čo ma ale najviac mrzí je, že ju nevlastním 😔 jediné, čo mi bolo umožnené (keď mi zobrali ytb kanál a túto skladbu), že môžem Šťastné a veselé dať do iného aranžmá, tak sme to spoločne s @adiss_og ozvláštnili a dali tomu nový šat. Pomáhali nám s tým aj naozaj perfektní muzikanti – umelci, ktorým patrí veľká VĎAKA,“ podelila sa Domča s fanúšikmi na Instagrame.

Po tak dlhom čase vidieť aj veľký pokrok v jej speváckom výkone. Kým v prvej verzii piesne sa zamerala na čistý spev, v novinke sa snažila zapojiť aj veci, ktoré sú charakteristické pre jej súčasný štýl.

Je to trochu iné a nezvyčajné v porovnaní s inými vianočnými skladbami, no prvé reakcie fanúšikov sú zatiaľ veľmi pozitívne. Prekvapil ich najmä výkon Peťka, ktorý sa ukázal len v tom najlepšom svetle.

Ktorá verzia skladby „Šťastné a veselé“ sa ti páči viac?

TU si môžeš vypočuť novú verziu obľúbenej vianočnej piesne

Pamätáš si, ako to Dominika zaspievala pred rokmi?

Domča so synom Peťkom

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial, YouTube/DMirgovaLIVE

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News