Pexels/Yan Krukov

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tento článok je určený pre osoby staršie ako 18 rokov, môže obsahovať sex, nahotu a iný nevhodný obsah pre neplnoletých.


Späť na hlavnú stránku

Ženské uspokojenie je pre mnohých, nie len mužov, záhadou. Pravdepodobne každá žena túži aspoň raz za život po tom, aby sa urobila počas se*u spolu s mužom, nie až po ňom.

Ak patríš medzi ne, si tu správne. Tieto 3 rady ti pomôžu ako na to. Tak neváhaj, čítaj a večer skúšaj.

Intenzívnejšie dotyky ako dokonalá predohra

Už máš určite odskúšané, že na teba fungujú iné dotyky ako na tvojho chlapa. U mužov musíš ísť skôr na rýchlosť, no ty potrebuješ jemnosť. Ak chceš zažiť spoločné vyvrcholenie, partner ťa správne naladiť.

Či už na to zvolí jazyk, ktorý je najlepší, prsty, svoju pýchu či hračku, je len na ňom. Dôležité je, aby nezachádzal dovnútra, no zostal vonku a jemne masíroval tvoje miesto pôžitku. Vďaka tomu budeš poriadne vzrušená.

Nesmie ho vyťahovať celého

Druhá rada sa zameriava na mužský nástroj. Celé kúzlo tvojho vrcholu spočíva v tom, že ho nesmie vyťahovať ako pri klasickom milovaní. Stačí, aby ho povytiahol a zase zasunul. Ak ti chce dopriať, môže vyskúšať doplniť aj iné pohyby. Môže ho tam nechať celého a len zakrúžiť bokmi.

Stimulácia zo všetkých strán

Máme na mysli stimuláciu tvojho rozkroku alebo pŕs. Ak si to už videla vo filmoch pre dospelých, určite vieš, ako to robiť čo najlepšie. Pri milovaní, keď je tvoj priateľ vnútri, mu povedz, aby ťa jednou rukou dotýkal masíroval.

Pokiaľ to nezvládne, pokojne si pomôž sama – predsa len, poznáš sa lepšie. Vďaka tomuto spôsobu dosiahneš uspokojenie najrýchlejšie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating