instagram/gigilandbloom/whitehouse_crockery

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jeseň sa v spojení so svadbami spája s koncom hlavnej sezóny. Aj keď svadby počas zimy nie sú nič výnimočné, je ich stále prevažne menej. Leto patrí k TOP mesiacom, no čoraz viac budúcich manželov prichádza na to, že práve jeseň je na ich veľký deň ideálna.

Jej začiatok je spojený s príjemným počasím, kedy už nie sú veľké horúčavy a stále je dosť príjemne na to, aby ženy mohli vyraziť na akciu v šatách. Ak sa chystáte mať sobáš či oslavu prepojenú s exteriérom, potom sa môžete tešiť aj na krásne sfarbenú prírodu a pri zapadajúcom slnku bude mať celý deň hrejivú romantickú atmosféru.

No aj keď sa to celé bude odohrávať v interiéri, môžete staviť na výzdobu a detaily ladené práve v jesenných tónoch. Budú vyzerať veľmi neutrálne, prírodne a prepojíte ich tak s aktuálnym obdobím, takže bude všetko k sebe dokonale pasovať.

Aké farby by mali prevládať? Nie je to len teplý odtieň oranžovej, ale aj tlmená zelená, vínová a krémovo-hnedá. Ideálne, ak spojíte maximálne 3 farby, ktoré budú prevládať. Kombinujte ich s drevom či sklom a nezabudnite na lampáše! Celkovo sa k tomuto obdobiu hodí najmä rustikálny štýl.

Ak aj ty premýšľaš, že pôjdeš týmto smerom, máme tu pre teba niekoľko inšpirácií na to, aby si si mohla predstaviť celkový vizuál. Čo povieš, nemá jesenná svadba zvláštne čaro?

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating