Instagram/janasnuderl

Určite si už o tom počula – spoločné uspokojenie. Buď si to mohla vidieť vo filmoch, alebo si o tom mohla čítať v knihách a na internete.

Je to však reálne aj v skutočnosti? Môžeš mať vrchol presne v okamihu, kedy aj tvoj partner?

V magazíne Irish Examiner sa tejto téme venovali trochu bližšie, pričom jasne zodpovedali, že sa to bežne nedeje.

Odpoveď je veľmi jednoduchá. Muž a žena sú stavaní rozdielne. Hoci sa my, ženy, snažíme o rovnoprávnosť niekoľko desiatok rokov, chceme rovnosť, nie rovnakosť.

Mala by si chápať, že partner a partnerka fungujú pri milovaní odlišne. Zatiaľ čo mužovi stačí pár vrazení a je hotový, žena na to potrebuje oveľa viac sústredenia, tie správne podnety, dotyky, trenie a pocit dôvery.

To, čo zobrazujú filmy a knihy, sú len sny. Nikdy sa nestanú skutočnosťou, pretože tam je všetko zobrazené dokonale. Realita nebude dokonalá, aj keď sa budeš snažiť z celých síl. Keby bolo všetko perfektné, nebavilo by ťa to dlho. Život je skvelý vďaka svojej rôznorodosti a tomu, že nikdy nevieš, čo sa stane.

Avšak, v otázke intímneho uspokojenia to vieš presne. Spoločný vrchol je mýtus, pretože to ženám trvá dlhšie a muž dlho nevydrží.

Pokiaľ chce mať dvojica šťastný s*x, je potrebné, aby sa muž postaral najprv o ženu, doprial jej vrchol, a potom sa môžu vrhnúť na konkrétnu aktivitu. Ak to žene nevyhovuje ako prvej, môže to byť aj naopak – najprv milovanie, potom ženské uspokojenie.

Zdroj: Irishexaminer.com

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating