instagram/jamienkidd

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Milujete sa, no napriek tomu cítiš, že váš vzťah už nie je to, čo býval. Nepriťahujete sa, v posteli vám stereotyp kazí potešenie a viac sa tešíte na spánok, ako na spoločné milovanie. Ako sa však navnadiť znova dostať do stavu, kedy ste sa jeden druhého nevedeli nabažiť? 

Dlhodobé vzťahy občas upadnú do stereotypu, nie len v bežnom živote, ale aj v posteli. Pár sa začne čím ďalej, tým viac odcudzovať a spoločné posteľné radovánky prestanú byť zábavou a len potrebou. Ak je vo vašom vzťahu aj naďalej láska a snaha zachrániť aj tú druhú časť, prichádzajú na rad pomôcky a skúšanie nových, zaujímavých vecí.

Toto je 5 pomocníkov pre páry, ktoré to v posteli už nebaví a na ďalšie fungovanie potrebujú skúsiť niečo iné, čo zapáli znova oheň a iskru.

1. Hranie rolí

Zisti, čo tvojho partnera rajcuje. Je to nekompromisná policajtka, žienka domáca alebo baba, čo zbalil len tak na poháriku? Niektoré páry dokonca praktizujú aj balenie v bare, reštaurácii či na diskotéke, kde sa náhodne stretnú a neskôr spolu odchádzajú taxíkom.

Vzrušenie, adrenalín a možno aj predstavy, ktoré máte, vám môžu priniesť úplne iné potešenie. Dôležité je, nenahnevať sa na partnera či partnerku a brať to skôr ako nový vietor vo vzťahu, ktorý vám pomôže znova nájsť spoločnú reč. 

2. Odlúčenie 

Ak spolu bývate, dokonca ste počas pandémie boli v jednom byte nepretržite 24/7, skúste sa na pár dní odlúčiť. Nielenže zistíte, či jeden druhému chýbate a či je to medzi vami naozaj také vážne, ale po pár dňovom odlúčení bude vaše stretnutie plné ohňa a vášne. 

3. Iné miesto 

Neustále v posteli? Vyskúšajte aj iný nábytok vo vašom byte. Na sedačke, na stole, na kuchynskej linke či práčke alebo schodoch. Ak bývaš u rodičov, či idete na house party, bude to o to väčší adrenalín a nadšenie. 

4. Na verejnosti 

Kabínka v obchode, WC v reštaurácií, vo vlaku či v aute. Tak, ako musíte vyskúšať všetok nábytok v dome či byte, svoj milostný život môžete okoreniť aj adrenalínom z prichytenia na verejnosti. Dávajte si však pozor, aby to neboli policajti, vtedy totiž hrozí pokuta. 

5. Žhavé SMS

Sedíte na obede pri rodičoch alebo ste na výlete s kamarátmi. Zober do rúk mobil a pošli mu SMS s tým, na čo práve myslíš, čo by si chcela, aby urobil a čo si predstavuješ hneď po príchode domov. Takéto smskovanie do práce alebo aj na verejnosti môže tvojho partnera, ale aj teba poriadne nažhaviť a doma to neskôr bude poriadna divočina. 

Všetko je dovolené, je len na vás kam až zájdete. Či už si poviete svoje najtajnejšie predstavy, inšpirujete sa zakázanými filmami pre dospelých alebo načítate v knihách, jedno však určite neskúšajte. Trojka pokazí celý váš milostný vzťah, tvoju dôveru, jeho pohľad na teba. Do vášho vzťahu neťahajte tretiu osobu hocijakého pohlavia. Práve to môže váš milostný život poznačiť v zlom smere.

Taktiež to nenechajte tak. Ak to nefunguje v posteli, buď na tom spoločne začnete pracovať alebo to zabaľte. Aj napriek tomu, že vo vzťahu je dôležitá láska, vzájomné porozumenie, dôvera a priateľstvo, veľmi dôležitým aspektom je aj fyzická príťažlivosť. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating