instagram/majkelmatej

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V druhej sérii markizáckeho experimentu sa objavil pár Michal a Diana, ktorý si získal sympatie u mnohých divákov. Tieto dva protiklady vyzerali tak, že sa naozaj našli a mali chuť na svojom vzťahu pracovať. I keď si vo finálne povedali, že spolu ostanú, o pár mesiacov neskôr je už všetko inak.

Aj keď Košičanom všetci držali palce, experiment v ich prípade úplne nevyšiel a po skončení show sa rozhodli ostať iba kamarátmi. Tak sa zdá, že skutočná láska existovala iba na strane výrečnej Dianky. Michal však nemusí nič ľutovať, práve teraz zažíva krásne chvíle po boku novej ženy.

Na jeho sociálnej sieti sa totiž začala objavovať blondínka menom Monika, s ktorou tvorí pár len krátku dobu. „Spoznali sme sa v Bratislave, keď som bol pozrieť Michala zo Svadby, a bol som na rybačke na Zlatých pieskoch, kde sme sa streli s Monikou,“ prezradil pre markiza.sk.

Aj keď sa nepoznajú dlho, podľa jeho slov trávia spolu veľa voľného času a obaja majú rovnakú víziu budúcnosti. „Písali sme si cez Instagram asi tak pred tromi mesiacmi a nebolo to najprv nič vážne. No už na prvom stretnutí preskočila iskra a sme spolu šťastní,“ priznala Novému Času partnerka známeho televízneho ženícha.

Čerství zaľúbenci Michal a Monika

zdroj: instagram/monika_unique77

Zdroj: cas.sk, markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News